Acun Ilıcalı ve Hadise'nin Arası Bozuk mu?

O Ses Türkiye'den ayrıldığı iddia edilen Hadise'nin, Acun ile arasının açık olduğu söylentiler arasına girdi.

01.06.2021-12:42 - (Son Güncelleme: 01.06.2021-14:39)

Geçtiğimiz günlerde TV8'in sevilen programlarından biri olan O Ses Türkiye hakkında büyük bir iddia ortaya atılmıştı. Program başladığından beri jüri koltuğunda oturan Hadise'nin bu sezon ekranlarda olmayacağı kulaktan kulağa yayıldı. Aynı zamanda Hadise'nin yerine gelecek ismin ise Gülşen olacağı gündemde. Bu iddialar yeni bir iddiayı daha ortaya çıkardı. Acun ve Hadise'nin arası bozuk mu? Artık görüşmüyorlar mı? gibi sorular sevenlerinin aklını kurcalıyor. İkilinin arasının soğuk olduğu söylentilerinin doğru olup olmadığı henüz kesinlik göstermezsek, hayranlarının dikkatini çeken bir şey var.

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMADI!

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ve şarkıcı Hadise arasında soğuk rüzgarlar esiyor. O Ses Türkiye yarışmasının yıllardır jüri koltuğunda oturan Hadise'nin bu sezon olmayacağı iddiası gündeme beraberinde bir sürü soru getirmişti. Her zaman yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın doğum gününü kutlayan Hadise'nin bu sene herhangi bir kutlama yapmaması ise aralarının soğuk olduğu iddialarını güçlendirdi. Ilıcalı'nın Hadise yerine şarkıcı Gülşen ile anlaştığı iddialar arasında. 

GEÇEN SENE KUTLAMIŞTI!

Şarkıcı, geçtiğimiz yıl Ilıcalı'yla karesini sosyal medya hesaplarından yayınlamış, 'Uzun yıllardır seninle aynı proje içinde olmaktan mutluluk duyuyorum. Sen dostum diyebildiğim nadir insanlardansın, İyi ki doğdun Acun!' diye yazmıştı. Ünlü şarkıcı bu sene kutlama ile ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmadı, bu olay ise takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. İkiliden aralarının bozuk olup olmadığına dair bir açıklama gelmedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal