Yaşar İpek'ten İhanet Açıklaması

Yaşar İpek'in Seren Serengil'e ihanet ettiği yönünde çıkan haberlere yönelik açıklama aylar sonra geldi.

01.06.2021-13:05 - (Son Güncelleme: 01.06.2021-13:21) Yaşar İpek'ten İhanet Açıklaması

Geçen yıl olaylı bir şekilde Seren Serengil'le yollarını ayıran Yaşar İpek'ten gündeme bomba gibi düşen itiraflarda bulundu. İpek, Serengil ile birlikte olduğu dönemde ihanet iddialarıyla gündeme gelmişti. Yaşar İpek o iddiaları aylar sonra yanıtladı.

'HİÇ ALDATMADIM'

İpek, 'İlişkilerimin hepsinde çok sadıktım. Hiç aldatmadım. Akıllı kadın beni elinde tutar. Beni çok irdelemeyen, kurcalamayan. İyi bir partnerim. Hayatı paylaşmayı seviyorum. İlişkide kadını huzursuz etmem.' şeklinde konuştu. Böylelikle İpek 'Yaşar İpek , Seren Serengil'e ihanet etti şeklinde çıkan haberleri yalanlamış oldu.


'SANIRIM UYKU İLACI VERDİ'

Yaşar İpek sevgilerinin özel hayatlarına müdahale etmediğini dile getirirken aynı öz saygıyı kendisinin göremediğini belirtti. Beraber olduğu kadınların telefonunu karıştırdığını iddia eden İpek ,' Ben karıştırmadım ama benimkini karıştırdılar. Gece uyurken parmağımı alıp okutup şifremi açarak telefonumu karıştırdı. Sanırım uyku ilacı verdi, uyanmadım' şeklinde ifadeler kullandı. Yaşar İpek'in bu sözlerle kimi kast ettiği de merak konusu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal