Acun Ilıcalı'dan Sağlık Bakanı Koca'nın Paylaşımına Dikkat Çeken Yanıt

Normalleşmeye geçişle birlikte, neredeyse her gün uyarılar yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Survivor 2020 finalinde Covid-19 önlemlerinin göz ardı edilmesine göz yummadı. Bu doğrultuda açıklamalar yapan Koca'nın sert çıkışını karşılıksız bırakmayan Acun Ilıcalı, Koca'dan özür diledi.

18.07.2020-08:14 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-10:19)

Coronavirüs salgının ülke genelinde azami seviyeye düşürülmesinde öncü rol oynayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Survivor 2020 finalinden yansıyan görüntülere karşı yaptığı açıklamalarda ateş püskürmüştü.

Bu doğrultuda resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Koca, Survivor 2020 final programında sosyal mesafe ve maske kuralının göz ardı edilmesine tepki göstererek şu ifadeleri kullanmıştı:
''Survivor 2020 final programında, COVID-19 tedbirlerine uyulmaması tepkilere yol açtı. Tepkiler haklı.

Düğün yeri, pazar yeri, dolmuş yeri uyarılarına show amaçlı ortamlar çok daha fazla dâhil. Tedbirlere uymayan hayranlarla ünlüler, gözden biraz izole olmalı.''

ACUN'DAN DİKKAT ÇEKEN YANIT

Ardından Fahrettin Koca'nın açıklamalarına bir özür ifadesiyle yanıt veren Acun Ilıcalı şu ifadeleri kullandı: Sayın Bakanım, canlı yayında istenmeden oluşan bir durum oldu. Bundan sonra dikkat edeceğimizden şüpheniz olmasın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal