16.01.2022-14:55 (Son Güncelleme:14.11.2022-17:08)


1

ŞEYMA SUBAŞI

ŞEYMA SUBAŞI

Var mısın Yok musun? Yarışmasına katılan ve yarışmadan sonra Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Şeyma Subaşı, şüphesiz ki Ilıcalı’nın ünlü yaptığı isimlerin başında geliyor. İlişkileri ortaya çıktığı dönemde magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Şeyma Subaşı, kızı dünyaya geldikten bir süre sonra Ilıcalı ile evlendi.



2

Subaşı’nın sosyal medyada kazandığı ün ve kısa sürede kendisini en çok tanınan isimlerden biri haline getirdi. Dünyayı gezen ve yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi.



3

MERVE OFLAZ

MERVE OFLAZ

Var mısın Yok musun? Yarışması ile ünlenen bir diğer isim ise Merve Oflaz. Yarıştığı dönemde pek dikkat çekmeyen Oflaz, daha sonrasında Survivor’a katıldı.



4

Survivor’da dikkatleri üzerine çeken Merve Oflaz, aldığı şampiyonluk ile de adından sıkça söz ettirdi. Yarışma sonrası şöhrete kavuşan Oflaz, daha sonrasın da dizilerde oynamaya başladı.



5

2021 yilinda Masterchef'te yarışan ve büyük beğeni toplayan Burcu Önal, sevenleri korkuttu.



6

Taksim'de meydana gelen saldırıda olay yaerşne çok yakın bir mesafde olduğunu söyleyen Önal, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.



7

SERKAY TÜTÜNCÜ

 SERKAY TÜTÜNCÜ

Survivor yarışmasında gönüllü olarak izlediğimiz Serkay Tütüncü, şu sıralar dizilerin en çok aranan isimlerinden biri.



8

YUNUS EMRE

YUNUS EMRE

Agrasif tavırları ile dikkatleri üzerine çeken Yunus Emre'nin, Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay'ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma dizisine dahil olucağı iddia edildi.



9

Yarışmada olduğu dönem tarzı ve tavrıyla dikkat çeken Serkay, daha sonrasında kendisine televizyonda kariyer çizen isimlerden biri oldu. Son olarak İlayda Alişan ile beraber rol aldıkları dizide birbirlerine aşık olan ve magazin gündeminden düşmeyen yakışıklı oyuncu, şu sıralar kendisi gibi oyuncu Burcu Özberk ile anılıyor.



10

HAKAN- GİZEM HATİPOĞLU

HAKAN- GİZEM HATİPOĞLU

Var mısın Yok musun? Yarışmasında aynı sezonda yarışan ve yarışma sonlarında birbirlerine aşık olan çift, Survivor’a katıldıkları dönem şöfreti yakalayan isimlerden.



11

Daha sonra evlenen ve bir kızları olan ünlü çift, birçok dizi ve televizyon programında yer almaya devam ediyor.



12

ALEYNA TİLKİ

ALEYNA TİLKİ

Henüz 14 yaşındayken Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılan ve sesi ile herkesi büyüleyen Aleyna Tilki, şu sıralar ünlü camiasının en çok konuşulan isimlerinden biri.



13

Yaptığı şarkılar kadar, skandalları ile de adından sık sık söz ettiren Aleyna Tilki, son olarak rapçi aşkı ile gündemde.



14

ALMEDA ABAZİ

ALMEDA ABAZİ

Survivor’a katıldıktan sonra yıldızı parlayan isimler arasında yer alan Almeda Abazi, yarışmadan sonra dizlerde ve reklam filmlerinde rol almaya başladı.



15

Geçtiğimiz yıllarda oyuncu Tolgahan Sayışman ile evlenen ve iki çocuk annesi olan Abazi, bir süredir ekranlardan uzak.



16

UĞUR PEKTAŞ

UĞUR PEKTAŞ

Reyting rekorları kıran Survivor yarışmasının ilk yarışmacılarından olan Uğur Pektaş, yarışmada tüm dikkatleri üzerine çeken isim olmayı başardı.



17

Yarışma sonrası büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pektaş, efsane dizilerden arka sokaklarda rol aldı ve o dönem rol arkadaşı olan Gamze Özçelik’le fırtınalı bir aşk yaşadı. Kısa süre sonra diziden ayrılan ve evlene çiftin bir çocukları oldu. Gamze Özçelik’in oyunculuğu bırakması ve daha sakin bir hayata geçmesi sonrası ünlü ikili boşandı ve Uğur Pektaş oyunculuk kariyerine devam etti.



18

SEFA DOĞANAY

SEFA DOĞANAY

Yeteneksizsiniz Türkiye yarışmasına katılan ve yaptığı taklitlerle hafızalara kazınan Sefa Doğanay, Acun Ilıcalı ile tanıştıktan sonra yıldızı parlayan isimlerden biri.



19



20

Şimdilerin en ünlü isimlerinden biri olan İrem Derici’nin O Ses Türkiye yarışmasına katıldığını biliyor muydunuz?



21

İREM DERİCİ

İREM DERİCİ

Evet magazin gündeminden düşmeyen İrem Derici, O Ses Türkiye yarışmasına katılmış ve adını duyurmuştur. Hülya Avşar’ın takımında yarışan Derici, sesi ile kendisini tanıttıktan sonra birçok başarılı şarkıya imza atmıştır.



22

FEYYAZ ŞERİFOĞLU

FEYYAZ ŞERİFOĞLU

Camdaki Kız’ın Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu’da Acun Ilıcalı sayesinde ünlenen isimlerden biri. O Ses Türkiye yarışmasına katılan ve Murat Boz’un takımında yarışan Feyyaz Şerifoğlu, şu sıralar oyunculuğu ile gündemde.



23

İlk olarak Kırmızı Oda’da Burcu Biricik ile rol alan Şerifoğlu, daha sonrasında Camdaki Kız dizisinin kadrosuna katıldı. Performansı ile adından sık sık söz ettiren Feyyaz Şerifoğlu, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr