16.08.2019-11:09 (Son Güncelleme:18.08.2023-09:20)


1

Turabi Çamkıran kimdir?

Turabi Çamkıran kimdir?

Turabi Çamkıran Türk oyuncu, dansçı ve dövüşçü. 3 Temmuz 1987 yılında Mersin’de doğdu. Aslen Kahramanmaraş Afşin'lidir. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi'ne gitti fakat bitiremedi, liseyi Survivor yarışmasından sonra bitirdi. Gençliğinden beri hem Breakdance hem de Muay Thai dövüş sanatıyla ilgilendi. 2013 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katıldı ve yarı finale kadar geldi.



2

2014, 2015 ve 2018 yıllarında Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasına katıldı. 2014 Survivor Gönüllüler takımında yer aldı şampiyon oldu. 2015 yılında Survivor All Star yarışmasında da 1. oldu ve ardarda iki kez Survivor yarışmasını kazanan ilk kişi oldu. Survivor yarışmasından sonra birkaç sinema filmi ve dizide rol aldı.



3

Turabi kaza geçirdi hastanelik oldu

Turabi kaza geçirdi hastanelik oldu

Bir süredir ABD’de yaşayan Turabi Çamkıran, kaza geçirerek hastanelik oldu. Ölüm döşeğine gelen Turabi, sosyal medya hesabından hastanedeki anlarını paylaşarak, takipçilerine samimi itiraflarda bulundu. Çamkıran; Azraile mesaj attım; 'Gel beni al!' diye. O da mesaj atmış; 'Gülüşün dert olmuş seni çekemeyenlere. Onlara inat yaşa!' diye. Şaka şaka. Ciddiye almış mesajımı. Az kalsın beni alıyordu şereflinin zıttı. Siz siz olun Azraille oynaşmayın. Bir kazaydı, geçecek. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim inşallah. Şimdilik hoşçakalın. Hep açık seçik paylaşımlar yapıp, çılgın bir hayat yaşadığım için geldi bunlar başıma. Artık TÖVBE. Ölmez sağ kalırsam hayatımın kadını bulup, hemen nikahı basacağım. 2024 bitmeden de evlenip, çoluk çocuğa karışıp, ailemle mütevazi bir hayat yaşayacağım. Ve ne kadar erteleyip yapmadığım şey varsa ayağa kalkar kalkmaz onları yapacağım. Duam belli, duyan belli. Hayat kısaymış. Her kimin kalbini kırdıysam kusuruma bakmasın. Cahilliğimden yapmışımdır." İfadelerini kullandı.



4

Sağlık Bakanlığı'nın çocuklarda süt içme alışkanlığı kazandırma konulu bir kamu spotunda yer aldı. 2018 yılında üçüncü kez Survivor yarışmasına katıldı. Yarışmayı 6. olarak tamamladı. 2019 yılında ABD'de yayımlanan The Challenge: War of the Worlds adlı yarışmaya katıldı ve şampiyon oldu.



5

2008 yılında benimle dans eder misin? adlı yarışmaya katıldı. Turabi Çamkıran, bekardır. Çamkıran, Tayland'a giderek dövüş dersleri aldı ve profesyonel olarak yoluna devam etti. 1.80 boyunda olan Turabi 75 kilodur.



6

Turabi'den skandal paylaşım

Turabi'den skandal paylaşım

Bir süredir yurt dışında yaşayan Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla ilgi odağı olmaya devam ediyor. Survivor'la ünlenen yıldız, bu defa Los Angeles sokaklarında gördüğü yarı çıplak insanları paylaşınca gündem oldu. Turabi skandal paylaşımını 'sradan birgün' notuyla yayınladı. Paylaşım kısa sürede tepkilere neden oldu.



7

Rol aldığı yapımlar

Rol aldığı yapımlar

Ketenpere Sabit Kanca 2 Kertenkele



8

+18 pozları

+18 pozları



9

Survivor'un en dikkat çeken isimlerinden biri olan Turabi'nin, 2022 All Star'a geleceği iddia edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr