16.01.2022-09:46 (Son Güncelleme:16.01.2022-10:03)


1

O DÖNEMLER BİR SANATÇI BENİ ÇOK ÜZDÜ

O DÖNEMLER BİR SANATÇI BENİ ÇOK ÜZDÜ

Kardeşinin vefatından bir süre sonra sahne alan Alişan, oldukça zorlandığını belirterek, ‘’İlk konserime çıkarken sakinleştirici içtim. Tir tir titriyordum. Yapamayacağımı düşünüyordum. 'Kardeşin ölmüş bir ay sonra sahneye çıkıyorsun' diye düşünenler oldu. Ama bu benim mesleğim. Ne yapayım? Yapacağım başka iş yok ki. Bugüne kadar ufak bir iki ticaret yaptım ve başarısız oldum. Yaz boyu Selçuk'un aldığı 30-40 tane düğün ve konser vardı. Onları iptal etmiştim. Paralarını iade ettim. Ama bir sanatçı var, onunla yaşadığım olayı asla unutmayacağım’’ şeklinde konuştu.



2

BİR DAHA BENİ GÖRDÜĞÜ YERDE SELAM VERMESİN

BİR DAHA BENİ GÖRDÜĞÜ YERDE SELAM VERMESİN

Daha önceden aldığım işlerin kaporalarını sahneye çıkmayacağım için iade etmeye başladığını ve sahneyi iptal ettiği için yerine anlaşılan ismin para almadan sahneye çıkmayacağını söyleyerek, menajerinden kendisini arattığını belirten Alişan, ‘’Bir sanatçı var, adını verip onu gündeme getirmek istemiyorum. Paraya hiç ihtiyacı olmayan, tanıdığım biri. Daha önce anlaştığım bir iş vardı ve sahneye çıkamayacağım için aldığım kaporaları iade edeceğimi söyledim. Organizatör başka bir şarkıcıyla anlaşmış. Kardeşimin vefatının 12'nci günüydü, bu şarkıcının menajeri kuzenimi arayıp 'Sanatçım parasını almadan sahneye çıkmıyor' dedi. Ben de kuzenimi arattırdım ve 'Para bende, çıksın pazartesi vereceğim' dedim. Zaten dünya başıma yıkılmış, gözüm hiçbir şey görmüyor. Ama ısrar etti ve ben parasını o haldeyken yolladım. O şekilde çıkıp konser verdi. Aylar sonra menajeri aradı, 'Bir daha beni gördüğü yerde selam vermesin' dedim. O da 'Sanatçının haberi yok, ben yaptım' diye cevap verdi. Ama sanatçının haberi olmadan menajerinin asla böyle bir şey yapamayacağını biliyorum. Selçuk'un ölümünden sonra herkes bana destek oldu. Bir tek bu olayı unutmuyorum’’ dedi.



3

DOSTLARIM BENİ YALNIZ BIRAKMADI

 DOSTLARIM BENİ YALNIZ BIRAKMADI

Hastane sürecinin oldukça zor olduğunu ancak sanat camiasından arkadaşlarının kendisini hiç yalnız bırakmadığını, Cumhurbaşkanı’nın kendisini arayıp teselli ettiğini ifade eden Alişan, ‘’Hayatımda bir kere bile sohbet etmediğim Ajda Pekkan aradı. Sibel Can hemen aradı. Hülya Avşar bütün hastane sürecinde destek oldu; karşılıklı ağlaştık. Demet (Akalın) zaten aileden biri, her gün görüştük. Çağla (Şıkel) da aynı şekilde. Tanımadığım bir sürü insan aradı, çok şaşırdım. Allah hepsinden razı olsun. O zaman kendime bir söz verdim. Bundan sonra kimseyle polemiğe girip küs kalmayacağım dedim.



4

Sayın Cumhurbaşkanımız, kardeşim entübe olduğu gün arayıp bana moral verdi, her türlü yardımı yapacağını söyledi. Sağlık Bakanımız aradı. Ayrıca bütün parti ve belediye başkanları, milletvekilleri de aradı’’ diye konuştu.



5

BUSE'DEN ALLAH RAZI OLSUN

   BUSE'DEN ALLAH RAZI OLSUN

Zorlu süreçlerde eşi Buse Varol’un her zaman yanında olduğunu, en büyük desteği eşinden aldığını dile getiren Alişan, ailem olmasa bu acıya asla katlanamayacağını belirterek, ‘’Allah razı olsun ondan. Buse'yle uzun bir birlikteliğimiz olmadı, aşık olup ilişkimizin 7. ayında evlendik. O kadar fazla şey yaşadık ki. Kaza geçirdik, hastalıklar atlattık, kardeşimi kaybettik, onun ailesinden kayıplar oldu. Hepsinde yan yanaydık. Selçuk, Buse'yi kardeşi kadar çok seviyordu. Çocuklar ona 'Teyze' diyorlar’’ dedi.



6

TURKOVAC OLMAK İÇİN SIRAMI BEKLİYORUM

TURKOVAC OLMAK İÇİN SIRAMI BEKLİYORUM

Salgının sürecini en ağır şekilde tecrübe ettiklerinin altını çizen Alişan, kardeşinin hastanede tedavi gördüğü süreçte bazı doktorlarla tanıştığını ve onlardan aşı hakkında çok şey öğrendiğini belirterek, ‘’Selçuk'un hastalık sürecinde Turkovac'ta çalışan doktorların bazılarını tanıdım. Onlarla çok şey paylaştık.



7

Türk bilim adamlarının böyle bir başarı yakalaması çok önemli Gurur duyuyorum. Bir aşının çıkması çok kolay değil. 2 Sinovac, 2 Biontech oldum. Beşinci aşı için sıram geldiğinde Turkovac olurum’’ şeklinde konuştu.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr