Abdurrahim Albayrak'tan, Radamel Falcao'nun Galatasaray'a Transferi Hakkında Önemli İtiraf!

Galatasaray'ın eski ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak'ın sarı kırmızılıların mali genel kurul toplantısında yaptığı açıklamaların detayları gelmeye devam ediyor. Albayrak, Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao hakkında da itiraflarda bulundu.

16.10.2021-18:40 - (Son Güncelleme: 16.10.2021-18:49) Abdurrahim Albayrak'tan, Radamel Falcao'nun Galatasaray'a Transferi Hakkında  Önemli İtiraf!

Galatasaray'da mali genel kurul toplantısında eski ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'tan ses getirecek açıklamalar gelmeye devam ediyor. Toplantıda konuşan Albayrak takım ile alakalı önemli açıklamalarda bulunmuştu. Abdurrahim Albayrak'ın son olarak Galatasaray'ın eski Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao hakkında yaptığı itiraflar büyük dikkat çekti.

ABDURRAHİM ALBAYRAK'IN RADAMEL FALCAO İTİRAFLARI CAMİADA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Abdurrahim Albayrak Radamel Falcao hakkında gelen sorulara cevap verdi. Albayrak futbolcuyla ilgili önemli itiraflarda da bulundu. Albayrak yaptığı açıklamada, ''“Başkan dedi ki, ‘Taraftarın dediğini yapacağım, Falcao’yu istiyorum’. Monaco’ya gittik, görüşmeler yaptık. Şanssız bir resim ortaya çıktı. O resmin ortaya çıkmasından dolayı özür dilerim. Bir hataydı. Falcao’ya bonservis bedeli istediler. Falcao da, ’Ben Falcao’yum, öyle 5-6 milyon Euro transfer bedeli ile bir yere gitmem, bana imza parası vereceksiniz’ dedi. Babel’i sezon ortasında alırken, 2.5 milyon Euro imza parası verdik.''

''Babel’e de buna yakın ücret ödedik. Birkaç kişi hariç herkes maaşından 1.5 maaş indirim yaptı. Falcao’dan 500 bin Euro kestik mi, kestik. Sezonu kapamış Andone ülkesine dönerken 1.5 maaş indirim yaptı. O günlerde indirim yapan futbolculara teşekkür ediyorum. Falcao’ya yıllık 5 milyon Euro verdik. İmza parası içinde olma şartı ile verdik. Bu transfer tutmadı, olmadı. Dünya çapında santrfor alıyorsunuz, tutmadı.''

''Şanssızlık mı diyelim, uymadı. Falcao’yu aldık. Bunu da başkan tamamen taraftarın isteklerine, arzularına dayanarak aldı. Falcao’ya verdiğimiz para yıllık 5 milyon Euro. Maç başı ücretleri vardı. Falcao’nun durumu budur” şeklinde açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal