Fenerbahçe'ye, Trabzonspor Maçı Öncesi Kötü Haber Geldi!

Süper Lig'de, Trabzonspor derbisine çıkacak sarı lacivertlilerde son durumlar belli olmaya başladı. Fenerbahçe'de derbide sahada olmayacak yıldız isimler belli oldu.

16.10.2021-18:18 - (Son Güncelleme: 16.10.2021-18:44) Fenerbahçe'ye, Trabzonspor Maçı Öncesi Kötü Haber Geldi!

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor zorlu derbide karşı karşıya gelecekler. Fenerbahçe zorlu deplasmandan mutlaka üç puanla ayrılmak istiyor. Öte yandan Karadeniz ekibi Trabzonspor da rakibini yenerek liderliğin yeni sahibi olmak istiyor. Zirveyi çok yakından ilgilendiren mücadelede önemli gelişmeler yaşanıyor. Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin karşılaşacağı kritik maç futbolseverleri gerek takımların taraftarlarını gerek futbolseverleri çok büyük bir şekilde heyecanlandırıyor. Kritik karşılaşmadan önce son gelişmeler de gelmeye devam ediyor. Zorlu derbi maçı öncesi sarı lacivertlilerde kritik gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde hangi isimlerin Trabzon'a götürüleceği ile ilgili önemli bilgiler geldi. Fenerbahçe'de, Trabzon deplasmanında sahada olmayacak bazı isimler belli oldu. 

FENERBAHÇE'DE YERLİ YILDIZLAR SAHADA OLMAYACAK

Karşılaşmaya çok kısa süre kala sarı lacivertlilere 3 isimden kötü haber geldi. Fenerbahçe'de Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci sakatlıkları nedeniyle kadroya dahil edilmedi. Yerli yıldızlar zorlu Trabzonspor deplasmanında takımları Fenerbahçe'yi yalnız bırakacaklar. Gelen gelişme Vitor Pereira'yı düşündürüyor. Portekizli teknik adamın sahada nasıl bir ilk 11 ile sahada olacağı büyük merak konusu.

Fenerbahçe ilk 8 haftada topladığı 19 puanla lider konumda yer alıyor. Sarı lacivertlilerin en yakın takipçisi Trabzonspor'u yenerek liderliğini sağlama almak istiyor. Bu anlamda dev derbi iki takım için de büyük önem taşıyor. Trabzonspor, Fenerbahçe karşılaşması ile ilgili başka sıcak gelişmelerin gelmesi de bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal