Abdurrahim Albayrak'ın, Galatasaray'ın Mali Genel Kurul Toplantısındaki Konuşmaları Büyük Ses Getirdi!

Galatasaray'ın mali genel kurul toplantısında Abdurrahim Albayrak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Albayrak'ın yapmış olduğu açıklamalar sarı kırmızılı camiada yankı uyandırdı.

16.10.2021-12:20 - (Son Güncelleme: 16.10.2021-12:31) Abdurrahim Albayrak'ın, Galatasaray'ın Mali Genel Kurul Toplantısındaki Konuşmaları Büyük Ses Getirdi!

Galatasaray camiası mali genel kurul için toplandı. Sarı kırmızılılarda çok hareketli saatler yaşanıyor. Sarı kırmızılıların mali genel kurul toplantısında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılı camiada Galatasaray'ın eski başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, mali genel kurulda kürsüye geldi ve önemli açıklamalarda bulundu.

GALATASARAY'DA ABDURRAHİM ALBAYRAK'IN AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Sarı kırmızılılarda eski başkanların bir araya toplanmasının ardından eski başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, dikkat çekecek açıklamalarda bulundu. Abdurrahim Albayrak yaptığı açıklamada, "Geçen gün Burak Elmas başkanımız örnek olacak bir davette bulundu. Bütün geçmiş başkanlarımız, divan başkanlarımız, hepimizi bir araya getirdi. Sosyal medyada da gördük ki bu tablodan bütün Galatasaray sevenler memnun, sevmeyenler rahatsız oldu. O kadar güzel bir organizasyon yapıldı, hepimizi bir araya getirdi Burak başkan. Galatasaraylılara güzel bir tablo sunduk. Bu güzel tabloyu göze alsınlar." ifadesine yer verdi.

Açıklamalarına devam eden Abdurrahim Albayrak kendi yönetimlerinde hataların olabileceğini aktardı. Abdurrahim Albayrak yaptığı açıklamada, ''"Dün biz vardık, bugün sevgili arkadaşlarımız var, yarın başka arkadaşlarımız gelecek. Rakiplerimizi ve başkalarını sevindirmeyelim, mutlu etmeyelim. Biz birbirimize sarılalım, Galatasaray'ın başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Hatasız kul olmaz, hata yapmış olabiliriz ama hiçbir art niyet yoktur." şeklinde açıklamalarına son verdi. Abdurrahim Albayrak'ın yaptığı açıklamalar sarı kırmızılı camiada büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal