Beşiktaş'ın Efsane Futbolcusu Feyyaz Uçar, Eski Fenerbahçeli Volkan Demirel'e Canlı Yayında Uyarıda Bulundu!

Yayıncı kuruluşun yorumcularından Volkan Demirel, Başakşehir ile Beşiktaş'ın karşılaşmasıyla ilgili yorumlarda bulundu. Volkan Demirel'in Emre Belözoğlu hakkında yaptığı yoruma Feyyaz Uçar'dan beklenmedik tepki geldi.

16.10.2021-11:35 - (Son Güncelleme: 16.10.2021-11:59) Beşiktaş'ın Efsane Futbolcusu Feyyaz Uçar, Eski Fenerbahçeli Volkan Demirel'e Canlı Yayında Uyarıda Bulundu!

Yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Volkan Demirel, Başakşehir'in Süper Lig'de Beşiktaş'ı 3-2 mağlup ettiği karşılaşma hakkında yorumlarda bulundu. Volkan Demirel, İstanbul ekibinin yeni teknik adamı Emre Belözoğlu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel'in, Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu hakkında yaptığı yorumlar sırasında Beşiktaş'ın efsane futbolcusu ve şuan yorumculuk yapan Feyyaz Uçar'dan Volkan Demirel'e beklenmeyen bir tepki geldi.

FEYYAZ UÇAR'IN VOLKAN DEMİREL'E TEPKİSİ DİKKAT ÇEKTİ

Fenerbahçe'nin emekli başarılı kalecisi Fenerbahçe'den takım arkadaşı Emre Belözoğlu hakkında yorumlarda bulunurken, 'Bugün Emre için, yani Emre hoca için. Emre diyorum yakın arkadaş olduğumuz için...' ifadelerine yer verince eski Beşiktaşlı Feyyaz Uçar araya girdi ve "Volkancığım bir daha sakın Emre deme. Ben bir kere Sergen dedim. Ondan beri Ali Rıza Sergen Yalçın diyorum" diyerek Demirel'i esprili şekilde uyardı.

İkili arasında yaşanan bu diyalog büyük dikkat çekti. İkili arasındaki konuşmalar devam etti. Kaleci performanslarını da değerlendiren Volkan Demirel, "İkini de çok seviyorum (Volkan Babacan - Mert Günok) sözlerinin üzerine Feyyaz Uçar, "Yedeğin olduğu için mi seviyorsun" (gülerek) dedi. 

Volkan Demirel de bu sözlerin üzerine "Volkan, Mert, Serkan ve Ertuğrul benim yedeklerimdi. Onlara bir şeyler katabildiysem ne mutlu bana. Bu benim için gurur kaynağı. Hepsi şuan Süper Lig'in üst düzey kalecileri" şeklinde yanıt verdi. İki eski futbol adamının karşılıklı diyalogları gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal