Abdurrahim Albayrak Galatasaray'da yapılacak seçimde aday olmaması hakkında konuştu!

Galatasaray'da aralarında Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Kaan Kançal'ın da bulunduğu bazı eski yöneticilerin 30 Nisan'da yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda aday listelerinde yer alamayacağı belirtilmişti. Konuyla ilgili Abdurrahim Albayrak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

06.04.2022-13:06 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-13:15)

Galatasaray'da 30 Nisan'da yapılacak olağanüstü seçimde Abdurrahim Albayrak'ın adı kulislerde geçiyordu. Fakat son gelen bilgiler doğrultusunda Abdurrahim Albayrak aday olmayacağını belirtti. Konuyla ilgili Abdurrahim Albayrak önemli itiraflarda bulundu.

Yaptığı açıklamalar dikkat çekti

Abdurrahim Albayrak konuyla ilgili açıklamasında, 'İtiraz etmeyeceğim. Çünkü ben Galatasaray'da gerginlik olsun istemiyorum. Ben çok iyi bir Galatasaraylıyım. Galatasaray benim ailem. Galatasaray'a küskün olmam, kırgın olmam söz konusu olamaz. İtiraz süremiz de zaten geçti. Ama şu kadarını söyleyeyim, çok iyi bir ekip kurmuştuk. Bu karardan ötürü çok üzgünüm. Ekibim ile kesinlikle çok başarılı olurduk.'

'Ama dediğim gibi, bizde Galatasaray'a küsmek, kırılmak olmaz. Kim seçilir ise biz onun yanında olacağız. Ne zaman ihtiyaçları olursa yardım etmeye hazırız. Şimdiden seçilecek arkadaşıma ve ekibine hayırlı olsun, başarılar diliyorum.' ifadelerine yer verdi.

Seçimlerde aday olmaması hakkında konuştu.

Sözleri gündem oldu

Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak'ın seçimlerde aday olmaması özellikle sarı kırmızılı camiada büyük yankı uyandırdı. Galatasaraylı taraftarların çoğu eski yöneticinin seçimlerde aday olmasını beklerken Abdurrahim Albayrak'ın 30 Nisan'da yaplacak seçimli olağanüstü genel kurul listerlerinde yer alamayacağı sarı kırmızılı taraftarlaır da hayal kırıklığına uğratmış durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal