Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, futbolcularını Galatasaray derbisinde kırmızı kart görmemeleri konusunda uyardı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Galatasaray derbisi öncesinde futbolcularına kırmızı kart görmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

06.04.2022-12:30 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-12:35)

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Kadiköy'de taraftarlarının önünde oynayacağı derbi mücadelesinde Galatasaray'ı konuk edecek. Mücadele için iki ekipte hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Avrupa hedefi için mutlak galibiyet

Sarı lacivertli ekip adına Spor Toto Süper Lig'deki ikincilik hedefleri açısından büyük bir önem taşıyan karşılaşma, Avrupa kupalarına gidebilmek adına heyecanı biraz daha arttırıyor.


İsmail Kartal'dan futbolcularına kritik uyarı

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesinde gerçekleştirilen antrenmanda Teknik Direktör İsmail Kartal, futbolcularıyla bir araya gelerek uyarılarda bulundu. Kırmızı kart konusunun altını çizen tecrübeli teknik adam futbolcularıyla yaptığı görüşmede ;

' Derbilerin gergin atmosferi nedeniyle daha kolay kırmızı kart çıktığına maalesef şahit olduk. Bundan en çok etkilenen takım da biz olduk. Bu nedenle saha içinde çok daha dikkatli davranmalısınız. 90 dakikayı 11 kişi tamamlarsak, galibiyete ulaşacağımıza eminim. Ne olursa olsun sakinliğinizi koruyun, sadece futbolunuza odaklanın. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal