Abdullah Avcı: "Çıkışa Geçmek İçin Bir Fırsatımız Var"

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Wolverhampton maçı öncesi yaptığı açıklamada çıkışa geçmek için karşılarında bir fırsat olduğunu belirterek, “Taraftar desteğiyle yeni bir başlangıç yapacağız” ifadelerini kullandı.

02.10.2019-20:31 - (Son Güncelleme: 02.10.2019-20:26) Abdullah Avcı: "Çıkışa Geçmek İçin Bir Fırsatımız Var"

UEFA Avrupa Ligi K Grubu 2. hafta mücadelesinde Wolverhampton'ı konuk edecek olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Abdullah Avcı, karşılaşma öncesinde basın toplantısında konuştu.

OLUMSUZ PERFORMANSLARA DEĞİNDİ

Şu ana kadar olumsuz performansların olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Avcı, “Ama hayat her zaman bize fırsatlar sunuyor. Oynayacağımız takım Premier Lig takımı ve geçen sene iyi bir çıkış yakalamış. Oyun anlamında bakıldığında tek sistem üzerinden değil, değişen sistemler üzerinden oynayan bir takım. Maçlarda ortalama 58 direkt oyun oynayan, taçları dahi korner gibi atan özelliklere sahip bir takım. Bunların analizini yaptık ve biraz sonra da pratiğini tekrarlayacağız. Önümüzde bir fırsat var ve Beşiktaş taraftarının desteğiyle yarın akşam iyi bir başlangıç olacaktır diye düşünüyorum” diye konuştu.

SAKATLIKLARA DİKKAT ÇEKTİ  

Takımdaki sakatlık durumuyla ilgili olarak antrenmanda bilgi alacağını söyleyen Abdullah Avcı, "Hazırlık maçı oynamadan lig maçı oynayan futbolcularımız var Burak Yılmaz gibi. Ölçümlerini alıp ona göre hareket edeceğiz. Victor Ruiz dünden itibaren takımla çalışmaya başladı ama her çalışmaya giremedi. Hafta sonunda bizimle olacak gibi görünüyor. Birkaç değişim yarın itibariyle mutlaka olacaktır” dedi. Geride kalan 6 haftalık süreçteki performansları sorguladıklarını da ifade eden Avcı, “Hem takım hem de oyun üzerinden sorguluyoruz. 7 maçta hiç memnun olmadığımız durumlar var. Benim oynatmaya çalıştığım oyun ya da diziliş, bu 7 maçlık süreçte son maçı eski sistemle oynadık. Sivasspor maçının ikinci yarısını eski sistemde oynadım. Bratislava maçını da eski sistemde oynadık. Burada yediğimiz gol toplam 11'de. Dünya futbolu artık oyunun içindeki sistemlerden oluşuyor. Esneklik muhakkak olacaktır. Oyuncu topluluğuna güveniyorum. Oyunun her boyutunu herkesle tartışırım. Ama önemli olan bunu sonuca yansıtabilmektir. Alacağımız bir galibiyetle enerjinin tekrar yukarıya çıkması sağlanacaktır” diyerek tekrar çıkışa geçmek istediklerinin altını çizdi.

Son Dakika Spor HAberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal