Abdulkadir Ömür kimdir, nereli ve kaç yaşında? Trabzonsporlu futbolcu Abdulkadir Ömür kadro dışı mı kaldı, Galatasaray maçında oynayacak mı? Abdulkadir Ömür hayatı ve biyografisi

Trabzonspor’dan yapılan açıklamada Abdulkadir Ömür ve Umut Bozok’un kadro dışı bırakılmasına karar verildiği bildirildi. Bu gelişme sonrası takımın önemli oyuncularından olan Abdulkadir Ömür’ün hayatı ve futbolculuk kariyeri merak konusu oldu. Peki Abdulkadir Ömür kimdir, nereli ve kaç yaşında? Trabzonsporlu futbolcu Abdulkadir Ömür kadro dışı mı kaldı, Galatasaray maçında oynayacak mı? İşte Abdulkadir Ömür hayatı ve biyografisi…

19.01.2024-17:49 - (Son Güncelleme: 19.01.2024-17:49)

Galatasaray ile hafta sonu karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’da dev derbi öncesi şok bir gelişme yaşandı. Bordo mavili kulüp yönetiminden yapılan açıklamaya göre Abdulkadir Ömür ile Umut Bozok’un kadro dışı bırakıldığı ve antrenmanlarına takımdan ayrı şekilde devam edecekleri bildirildi. Bu şok gelişme sonrasında futbolcuların hayatları merak konusu oldu. Peki Abdulkadir Ömür Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Trabzonsporlu futbolcu Abdulkadir Ömür kadro dışı mı kaldı, Galatasaray maçında oynayacak mı? 

Abdulkadir Ömür kimdir?

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Abdulkadir Ömür, 25 Haziran 1999'da dünyaya geldi. 168 cm boyunda ve 62 kilo olan genç oyuncu, sol ayağını kullanırken bu sezon ilk 11'de 14 kez sahaya çıktı.

Abdulkadir Ömür

Abdulkadir Ömür, bu sezon forma giydiği maçlarda 1 sarı kart gördü ve kırmızı kartla cezalandırılmadı. Oyuncu, bu sezon 5 asistle takımına katkı sağlarken, golle henüz buluşamadı.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal