ABD’li eğlence şirketinden deprem bağışı: Warner Bros da Türkiye’yi yalnız bırakmadı

ABD merkezli kitle iletişim ve eğlence şirketi Warnes Bros. Kahramanmaraş depreminden etkilenen vatandaşlara 1 milyon dolar bağış yaptığını açıkladı.

16.02.2023-10:50 - (Son Güncelleme: 16.02.2023-17:58) ABD’li eğlence şirketinden deprem bağışı: Warner Bros da Türkiye’yi yalnız bırakmadı

Dünyanın önde gelen medya şirketlerinden Warner Bros., Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerden etkilenen 10 ildeki vatandaşlar için 1 milyon dolar tutarında yardım yaptıklarını duyurdu. Warnes Bros., yardımlarına devam edeceklerini bildirdi.

Warner Bros da Türkiye’yi yalnız bırakmadı

İHA’da yer alan habere göre; ABD merkezli çok uluslu yapım ve eğlence şirketi Warner Bros Discovery, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Türkiye ve Suriye'deki afetzedeler için 1 milyon dolar bağışladığını açıkladı.

Warner Bros Türkiye Deprem

Şirketin sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan açıklamada, "Global şirketlerimiz ve çalışanlarımız adına yerel ve global yardım kuruluşlarına toplam 1 milyon dolar değerindeki bağışımızı bildirmek isteriz. Ayrıca, Avrupa ve Orta Doğu genelinde bağış toplama çabalarına teşvik etmek için farklı yayın ağlarımızdan duyurularımızı gerçekleştireceğiz" denildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal