ABD'de Lisede Silahlı Saldırı Gerçekleşti! Saldırganın 15 Yaşında Olduğu Açıklandı

ABD’nin Michigan eyaletindeki bir okulda silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırıcı sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. Kimliği tespit edilen saldırganın, lise öğrencisi 15 yaşındaki bir çocuk olduğu belirtildi.

01.12.2021-12:00 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-14:08)

Amerika Birleşik Devleti’nin Michigan eyaletinde bir lisede silahlı saldırı sonucu 3 kişinin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Gerçekleşen saldırıda, 6 kişinin de yaralandığı bilgisi verildi. Saldırıyı düzenleyen kişinin ise lise ikinci sınıf öğrencisi olduğu açıklandı. 

Michigan eyalete bağlı Detroit kentinin banliyö bölgesinde yer alan Oxford Lisesi'nde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Silahlı saldırıda 3 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi de yaralandı. Saldırganın ise lise ikinci sınıf öğrencisi olan 15 yaşındaki bir çocuk olduğu belirlendi.

SALDIRIDA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olayla ilgili açıklamada bulunan Oakland County Şerif Ofisi şerif yardımcısı Michael McCabe, saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 6 kişinin de yaralandığını dile getirdi. 

SALDIRGAN LİSE ÖĞRENCİSİ 15 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÇIKTI

Yaşanan olay sonrası saldırganın yakalanarak gözaltına alındığını ifade eden şerif yardımcısı Michael McCabe, lise ikinci öğrencisi olan 15 yaşındaki bir çocuk olduğunu açıkladı. McCabe, 3 kişinin öldürülmesine ve 8 kişinin yaralanmasına sebep olan silahın ele geçirildiğini aktardı. Lisede gerçekleştirilen silahlı saldırı da okuldaki öğrencilerin ve personelin tahliye edildiği bilgisi verildi. Michigan eyalete bağlı Detroit kentinin banliyö bölgesinde yer alan Oxford Lisesi'nde çok sayıda polis ve SWAT ekibi çalışmalarını sürdürüldüğü belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal