ABD'de İlginç Olay! Kurye Tutuklanınca Yemek Siparişini Polis Getirdi

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan ilginç olay evin güvenlik kameralarına an be an yansıdı. ABD'nin Güney Dakota bölgesinde yemek teslimatı esnasında trafik kurallarını ihlal eden kurye durdurulunca siparişi polis memuru teslim etti.

29.01.2022-17:53 - (Son Güncelleme: 29.01.2022-18:13)

ABD'de yaşanan bu enteresan olay sosyal medyada uzun bir süre gündemde kaldı. Amerika'da yemek teslimatı esnasında trafik kurallarını hiçe sayan kuryeyi tutuklayınca siparişi polis teslim etti. Polisin yemek siparişini yaptığı anlar evin güvenlik kamerasına an be an yansıdı.

KURYENİN NEDEN TUTUKLANDIĞI KAMUOYUNA PAYLAŞILMADI

ABD'de bir  polis memuru, yemek teslimatı esnasında trafik kurallarını ihlal eden bir yemek kuryesini durdurdu. Kuryenin kamuoyuyla paylaşılmayan bir nedenden ötürü tutuklandığı açıklandı. Kuryeyi tutuklayan polis memuru, Sam Buhr yemek siparişi teslimatının yapılacağını fark edince müşterinin mağdur olmaması için adresine kadar gitti. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerin sosyal medyada paylaşılması sonrası olay viral oldu. Gönderi yorum ve beğeni rekorları kırıldı.

GÖREVİMİ YERİNE GETİRDİM

Yemek siparişi teslimatı yaptığı esnada güvenlik kameralarına an be an yansıyan Buhr, müşterinin kapıyı açtığında kendisini bir anda karşısında görmesiyle yaşadığı şaşkınlığa rahmen gülümsemeyi tercih etti. Buhr, 'Beklediğiniz kişi olmadığımı biliyorum ama kurye bazı nedenlerden dolayı tutuklandı. Bu yüzden kamu görevimi yerine getirerek bu görevi tamamlamak istedim' ifadesinde bulundu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal