Motokuryeden Duygulandıran Hareket! Aküsü Bittiği İçin Yolda Kalan Engelli Vatandaşa Yardım Etti

Bursa’da dondurucu soğukta aküsü biten ve yolda kalan engelli bir vatandaşın yardımına motokurye koştu. Kayıtlara geçen görüntülerde, insanlık ölmemiş dedirtti.

27.01.2022-10:14 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-11:35)

Görüntüler Bursa’nın Kentsel ilçesinde kayıtlara geçti. İlçede bir dönercide motokuryelik işiyle uğraşan Taner Bozkurt, gelen siparişini teslim etmek üzere Esentepe Mahallesi’ne gitti. Siparişini teslim eden Bozkurt, geri dönüşte engelli bir vatandaşın yolda kaldığını fark edince yanına gitti. Eksi 3 derece soğukta aküsü bittiği için yolda kalan engelli vatandaşa motokurye yardım etti. Vatandaşın akülü aracını halatla motosikletin arkasına bağlayan Bozkurt, yaklaşık iki kilometre boyunca vatandaşı arkasında taşıdı. Bursa’da kayıtlara geçen olay, insanlık ölmemiş dedirtti.  

İNSANLIK ÖLMEMİŞ DEDİRTTİ

Bursa'da insanlık ölmemiş dedirtecek bir olay yaşandı. Dondurucu soğukta aküsü bittiği için yolda kalan engelli vatandaşın yardımına motokurye yetişti. Akülü aracı halatla kendi motoruna bağlayan motokurye, engelli vatandaşı sağ salim evine ulaştırdı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine, sosyal medya kullanıcıları, insanlık ölmemiş yorumunu yaparak motokuryeye övgüler yağdırdı. 


OLMASI GEREKENİ YAPTIM

Bursa’da dondurucu soğukta aküsü biten ve yolda kalan engelli bir vatandaşın yardımına motokurye koştu. Kayıtlara geçen görüntülerde, insanlık ölmemiş dedirtti. Yaşanan olayın ardından söz konusu olayın nasıl geliştiğini anlatan motokurye Taner Bozkurt, ‘'TOKİ bölgesine sipariş götürdükten sonra rampanın başında engelli bir ağabeyimizin aracıyla yolda kaldığını gördüm. Bende halat ile aracı motosiklete bağlayarak ağabeyi gideceği yere kadar götürdüm. Bence çok bir şey yapmadım, olması gerekeni yaptım. İnsanların birbirine karşı yardımsever olması gerek’ ifadelerine yer verdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal