ABD uçağında bomba paniği: Acil iniş yaptı

ABD’nin New Jersey eyaletinden havalanan ve California’ya giden yolcu uçağının tuvaletinde uçağın patlayacağı yönünde bir not bulunması sebebiyle uçak Chicago’ya acil iniş yaptı. İşte detaylar…

22.02.2024-10:44 - (Son Güncelleme: 22.02.2024-17:40)

ABD’de bir yolcu uçağının tuvaletinde uçağın patlayacağı yönünde bir not bulunması büyük paniğe yol açtı. Uçak Chicago’ya acil iniş gerçekleştirdi. 

ABD medyasına yansıyan haberlere göre, Newark Liberty Uluslararası Havalimanı'ndan Los Angeles’a gitmek üzere havalandıktan sonra United Airlines'a ait bir uçakta bomba şüphesi ortaya çıktı.

İlk bilgilere göre, kalkıştan iki saat sonra uçağın tuvaletinde "uçağın patlayacağı" şeklinde bir not bulundu. Bu olay üzerine, 202 yolcusuyla birlikte olan uçak, acil iniş yapması için Chicago'nun O'Hare Havalimanı'na yönlendirildi.

ABD yolcu uçağında

Uçak acil iniş yaptı

AA’da yer verilen habere göre; Güvenlik güçleri, uçaktaki yolcuları tahliye edip polis köpekleri eşliğinde saatlerce süren aramalara rağmen herhangi bir şüpheli bulgu bulamadı.

Daha sonra, FBI Chicago Ofisi tarafından yapılan açıklamada, "Şu anda herhangi bir kamu güvenliği tehlikesi veya tesisine yönelik yakın bir tehdit belirtisi bulunmamaktadır." ifadesi paylaşıldı.

Bomba tehdidi asılsız çıkınca uçak, Chicago'dan tekrar Los Angeles Uluslararası Havalimanı'na doğru seyahatine devam etti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal