ABD şehir merkezindeki alışveriş merkezine silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var!

ABD yine kabusu yaşıyor. Son zamanlarda artan silahlı saldırı eylemlerinin ardından 30 yıl sonra ilk defa ABD'de Silah Kontrol Yasası çıkmıştı. Yine ABD, silahlı bir saldırı ile karşı karşıya kaldı. Indianapolis’te yer alan Greenwood Park Alışveriş Merkezi'nde silahlı saldırı gerçekleşti.

18.07.2022-09:33 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-09:33)

ABD yine kabusu yaşıyor. Son zamanlarda artan silahlı saldırı eylemlerinin ardından 30 yıl sonra ilk defa  ABD'de Silah Kontrol Yasası çıkmıştı. Yine ABD, silahlı bir saldırı ile karşı karşıya kaldı.  Indianapolis’te yer alan Greenwood Park Alışveriş Merkezi'nde silahlı saldırı gerçekleşti.

3 ölü 2 yaralı

Yaşanan vahşetin ardından, Indianapolis Polis Departmanı Şefi Jeff Ison, eylemi geçekleştiren kişinin 22 yaşında olduğunu ve saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 3 olduğunu belirtti. Eylemi düzenleyen bir kişinin de orada bulunan sivil ve silahlı bir kişi tarafından vurularak öldürüldüğünü belirten Ison, 2 kişinin de yaralandığını belirtti.

3 ölü 2 yaralı

İncelemeler sürüyor

Yaralılar arasında 12 yaşındaki bir kız çocuğunun da bulunduğunu kaydeden Ison, olaya ve saldırgana ilişkin incelemenin sürdüğünü aktardı. Ison, saldırının nedeninin henüz bilinmediğini, alışveriş merkezinin tuvaletinde şüpheli bir çantaya polis tarafından incelenmek üzere el konulduğunu ifade etti.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal