ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'dan Türkiye'ye Teşekkür

Dünyanın ileri gelen ülkelerinden biri olan ABD'ye Türkiye tarafından tıbbi malzeme yardımı yapıldı. Söz konusu yardımın ulaşmasının ardından ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, "Amerikan halkı dostluğunuz, ortaklığınız ve desteğiniz için size minnettar." dedi.

29.04.2020-08:07 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-07:59) ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'dan Türkiye'ye Teşekkür

Dünyanın ileri gelen ülkelerinden biri olan ABD'ye Türkiye tarafından tıbbi malzeme yardımı yapıldı. Söz konusu yardımın ulaşmasının ardından ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Türkiye'ye teşekkür ederek, "Amerikan halkı dostluğunuz, ortaklığınız ve desteğiniz için size minnettar." dedi.

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Türkiye'nin ABD'ye sevk ettiği tıbbi yardımların içinde bulunduğu askeri kargo uçağının başkent Washington yakınlarındaki Andrews Hava Üssü'ne ulaştığı anlarda kaydedilen fotoğrafı Twitter hesabından paylaştı.

Bakan Mike  Pompeo, Twitter mesajında, "Kriz zamanlarında NATO müttefikleri bir arada durmalıdır. Salgının en kötü vurduğu bölgelerde Kovid-19 ile mücadelemize yardımcı olması amacıyla tıbbi kaynak ve koruyucu ekipman konusundaki cömert bağışı için Türkiye'ye teşekkür ediyoruz. Amerikan halkı dostluğunuz, ortaklığınız ve desteğiniz için size minnettar." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal