ABD Başkanı Biden'ın ilginç hareketleri son bulmuyor! Ünlü politikacı şimdi de boşlukla selamlaştı!

Dünyanın gözü önünde sürekli olarak bir gaf yapan ve adeta bu şekilde akıllara kazınan Joe Biden, yine dillerden düşmeyecek bir harekete imza attı. Bu görüntüler çok kısa zamanda sosyal medyada binlerce kez izlendi.

15.04.2022-14:25 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-15:38)

Tedarik zinciri kriziyle alakalı bir konuşma yapan ve sonrasında arkasına dönüp tokalaşmak için birilerini arayan Biden, sahnede kimseyi bulamayınca boşluğa doğru elini uzattı.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, son zamanlarda ya yaptığı gaflarla ya da önemli anlarda uyuması ile dünya gündemine oturuyor. Biden'ın bu görüntüleri de sık sık haber sitelerinde kendine yer buluyor. 

Boşlukla tokalaştı

Joe Biden, dün de bir başka ilginç olaya imza attı. Biden, ABD'deki tedarik zinciri kriziyle alakalı bir konuşma yaptı. 79 yaşındaki Biden, konuşmasını bitirdikten sonra arkasına dönüp tokalaşmak istedi ve etrafta birilerini aradı ancak sahnede ondan başka kimse bulunmuyordu. Biden'ın sosyal medyada da çok izlenen görüntülerinde konuşmasını bitirmesinin ardından el sıkacak birini aradığı fark ediliyor. Joe Biden kimseyi bulamayınca da etrafında dönmeye başlıyor. Şaşkın bakışlarla arkasını dönen ABD Başkanı sonrasında kürsüden çıkış yapıyor.

ABD Başkanı Biden'ın ilginç hareketleri son bulmuyor! Ünlü politikacı şimdi de boşlukla selamlaştı!

Bilişsel sorunlar yaşıyor

Biden'ın görüntülerinin farklı basın kaynaklarına servis edilmesiyle birlikte sosyal medyada da geniş yer bulurken, 51 yaşındaki Texas Senatörü Cruz da olmak üzere birçok kişi söz konusu başkanın olası bilişsel sorunlarla karşı karşıya olduğunu iddia etti.

Bunadığını mı göstermek istiyorlar?

Biden'ın bu ilginç görüntülerine sosyal medyadan da birçok yorum yapıldı. Bazıları Biden'ın durumuyla dalga geçilmesini “yaşlı istismarı” olarak nitelendirip kınama yaparken, bazıları da Biden'ın zihinsel durumunu araştıran ve soran paylaşımlar yaptı. Cumhuriyetçi Parti eski başkan yardımcısı Harmeet K. Dhillon "Biden ailesinin bakıcıları nerede? Bu durum çok tuhaf bile bile onun bunadığını mı göstermek istiyorlar?" şeklinde bir yorumda bulundu.

Tennessee'nin giderek yaklaşan Cumhuriyetçi ön seçimlerinde Kongre için seçilme yarışı içerisinde olan politikacı Robby Starbuck da Biden'ın başkan olmaya uygun olmadığını öne süren bir yazı yayımladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal