ABD Açık’ta Djokovic ve Osaka Üçüncü Tura Yükseldi!

ABD Açık Tenis Turnuvası’nda tek erkeklerin 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic ve tek kadınların 4 numaralı seribaşı Naomi Osaka üçüncü tura yükseldi.

03.09.2020-15:50 - (Son Güncelleme: 03.09.2020-15:46) ABD Açık’ta Djokovic ve Osaka Üçüncü Tura Yükseldi!

ABD’nin New York şehrinde yapılan grand slam turnuvasının üçüncü gününde kariyerinin 18. grand slam şampiyonluğunu kapmayı planlayan Sırp Novak Djokovic ile Büyük Britanyalı Kyle Edmund mücadele etti.

Djokovic, 3 saat 13 dakikada sonlanan karşılaşmada Edmund’u 6-7, 6-3, 6-4 ve 6-2’lik setlerle 3-1 yenerek üçüncü tura çıktı. Djokovic, üçüncü turda Alman Jan- Lennard Struff ile kortlara çıkacak.

YUNAN TENİSÇİ TUR ATLADI

Tek erkeklerde 4 numaralı seribaşı Yunan tenisçi Stefanos Tsitsipas, ABD’li Maxime Cressy’yi 2 saat 23 dakika süren maçta 7-6, 6-3 ve 6-4’lük setlerle 3-0 galip gelerek bir üst tura yükseldi. Tsitsipas, üçüncü turda Hırvat Borna Coric ile mücadele edecek.

OSAKA KOLAY KAZANDI

Günün dikkat çeken diğer karşılaşmasında tek kadınlarda şampiyonluğun favori yıldızlarından Japon Naomi Osaka, İtalyan Camila Giorgi’ye karşı korta çıktı.

Turnuvayı 2018 senesinde kazanan Osaka, bir saat 10 dakika sonunda 6-1 ve 6-2’lik setlerle rakibini 2-0 geçerek üst tura yükseldi. Osaka, üçüncü turda Ukraynalı Marta Kostyuk ile oynayacak.

DÖRDÜNCÜ GÜN PROGRAMI BELLİ OLDU

ABD Açık’ın dördüncü gün karşılaşmasında, tek erkeklerin 2 numaralı seribaşı Avusturyalı Dominic Thiem, Hindistanlı Sumit Nagal ile karşılaşacak. Rus tenisçi Daniil Medvedev, Avustralyalı Christopher O’Connell ile mücadele edecek. Turnuvada özel davetiye ile yer alan 2012 şampiyonu Büyük Britanyalı Andy Murray ise Kanadalı Felix Auger- Aliassime karşısında üçüncü tur vizesi için korta çıkacak.

SERENA WILLIAMS RUS RAKİBİYLE KARŞILAŞACAK

Tek kadınlarda 2 numaralı seribaşı ABD’li Sofia Kenin ile Kanadalı Leylah Fernandez, 3 numaralı seribaşı ABD’li Serena Williams ile Rus Margarita Gasparyan mücadele edecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal