A Milli Takımda Stefan Kuntz'un Aldığı Kritik Karar Ortaya Çıktı!

A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz'ın Letonya karşılaşması öncesi aldığı flaş karar ortaya çıktı.

13.10.2021-13:20 - (Son Güncelleme: 13.10.2021-13:50) A Milli Takımda Stefan Kuntz'un Aldığı Kritik Karar Ortaya Çıktı!

A Milli Futbol Takımı'nın en son karşılaştığı Letonya maçı çok büyük ses getirdi. A Milli Futbol Takımı zorlu Letonya deplasmanından son dakikada Burak Yılmaz'ın kaydettiği gol ile 2-1 rakibini yenmeyi başarmıştı. A Milli Futbol Takımı'nın zorlu maçtan aldığı 3 puan çok büyük ses getirmişti. Maç sonunda alınan galibiyet sonrasında gerek A Milli Takım gerek takımın yeni Alman teknik adamı Stefan Kuntz büyük sevinç yaşamıştı. Hatta Alman teknik adam Stefan Kuntz maçın sonunda duygularına hakim olamamıştı. Stefan Kuntz maçın ardından gözyaşlarını tutamamıştı. Alman teknik adamın bu görüntüleri büyük ses getirmişti. Alınan kritik Letonya zaferinden önce takımın Alman teknik adamı Stefan Kuntz'ın kritik bir karar aldığı öğrenildi. Teknik adamın soyunma odasıyla ilgili hassas bir karar aldığı açıklandı.

STEFAN KUNTZ SOYUNMA ODASIYLA İLGİLİ YENİ BİR KARAR ALDI

Alman teknik adam Stefan Kuntz'un Letonya maçından önce çok flaş bir karara imza attığı ortaya çıktı. Alman teknik adam Stefan Kuntz'un soyunma odasına girilmemesi konusunda hassas bir karara vardığı öğrenildi. Konuyla ilgili talepte bulunan Alman teknik adam Stefan Kuntz'un, ''Soyunma odası bizim mahremimiz ve öyle kalmalı'' dediği aktarıldı.

TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop'un bu karar doğrultusunda önceki akşam Letonya ile karşılaşılan maçın ardından soyunma odasına gitmediği öğrenildi. Alman teknik adam Stefan Kuntz ile çok yakın olan Hamit Altıntop'un kararı desteklediği belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal