Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan Ligdeki Hedefleri ve Sakatlıklar Konusunda Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor'un İtalyan teknik adamı Vincenzo Montella'dan kulübün bu sezonki hedefleri ile ilgili ve sakat oyuncuların durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

13.10.2021-10:45 - (Son Güncelleme: 13.10.2021-10:45) Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan Ligdeki Hedefleri ve Sakatlıklar Konusunda Açıklamalar!

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdükleri antrenmanın ardından basın mensupları ile bir araya geldi.

İtalyan teknik adam Vincenzo Montella, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

MİLLİ ARA BİZE ÇOK İYİ GELDİ

Milli araya galibiyetle girdiğimiz için mutluyuz. Gerçekten çok rahat geçti bizim için. Dinlenmeye de ihtiyacımız vardı. Böyle bir galibiyetle araya girdiğimiz için çok mutluyuz. Herkes için ideal olan, araya galibiyetle girmek.

YENİ MALATYASPOR MAÇI İLE İLGİLİ

Zor bir maç olacağını biliyoruz. Ancak hazırız. Kesinlikle gelişmeye devam ediyoruz. Yolumuz uzun. Hedefimiz sürekli bir gelişim içinde olmak. Bunun için de gerekli çalışmaları yapıyoruz.

SAKAT OYUNCULARDA SON DURUM

Belhanda bizimle çalışmaya başladı. David Akintola halen grubumuza dahil değil. Bizim için önemli bir futbolcu. Döndüğünde bizim seçeneklerimiz çoğalacak. Umarım Gökhan İnler'i de bir an önce kazanabiliriz. Beşiktaş maçında ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu gösterdi.

EN ÖNEMLİ HEDEFİMİZ LİGDE KALICI OLMAK

Hedefimiz uzun vadeli konsantre bir şekilde gelişimi sağlamak. O gelişim esnasında da en önemli hedefimiz ligde kalmak. Uzun yıllar boyunca Adana Demirspor ligde kalamadı. Önceliğimiz bunu sağlamak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal