A Fall From Grace 2020 film konusu ve oyuncuları

Kocasını öldürmekle suçlanılan bir kadının hikayesini konu alan A Fall from Grace, 2020 yılında gösterime giren gerilim filmidir. Film, gösterime girdiği dönemlerde büyük ilgi çekerken 2 saat süren filmin başkahramanı Grace'in hikayesi ele alınmıştır. A Fall From Grace 2020 film konusu ve oyuncuları..

01.07.2022-11:20 - (Son Güncelleme: 01.07.2022-11:20) A Fall From Grace 2020 film konusu ve oyuncuları

Koronavirüs pandemisinden dolayı gösterimi bir kaç kez ertelenen fakat ötelenen ve 27 Haziran 2020'de sinemaseverler ile buluşturulan A Fall From Grace filminin yönetmenliğini ve senaryo yazma görevini Tyler Perry üstlenmiştir. Gerilim türü olarak çekilen film, vizyonda olduğu süreçte eleştirmenlerden iyi not almıştır.

A Fall From Gracw filminin konusu

Virginia topluluğunun önemli üyelerinden biri sayılan Grace Waters’ın oğlu eşinin eski metresiyle kaçtıktan Grace artık kendi yaşamına odaklanmak ister. Grace'nin karşısına hiç beklemediği bir anda aşk yeniden çıkar ve ikinci kez evlenmeye karar v verir. Fakat, Grece'nin ikinci evliliği de istediği gibi ilerlemez.

A Fall From Grace 2020 film konusu ve oyuncuları

Grace Waters, kocasının, hayatını, kariyerini ve üstüne üstlük akli dengesini bozduğunu fark eder ve çok mutsuzdur. O sırada Greca'in kocası hayatını kaybeder ve kocasının ölümünden kahramanımız sorumlu tutulur. Tüm okların üzerine çevrildiği Grace, kocasını öldürmekle suçlanır. Avukatı, Grace'i bu durumun ona karşı kurulmuş olan büyük bir komplo olduğu şüphesindedir ve onu bu yönde ikna etmeye çalışır.

A Fall From Grace 2020 film konusu ve oyuncuları

A Fall From Gracw filminin oyuncuları

 Crystal Fox, Phylicia Rashad, Bresha Webb

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal