80 Yaşındaki Kadın Günlük Oyununu Paylaşmayınca Rehin Alındığı Ortaya Çıktı

ABD’de yaşayan 80 yaşındaki kadın her gün oynadığı kelime oyunu Wordle oyunundan paylaşım yapmayınca yakınları şüphe etti. Polisin olaya dahil olmasıyla korkunç gerçek ortaya çıktı.

12.02.2022-15:31 - (Son Güncelleme: 12.02.2022-16:53) 80 Yaşındaki Kadın Günlük Oyununu Paylaşmayınca Rehin Alındığı Ortaya Çıktı

ABD’ye bağlı Chicago şehrinde yaşayan 80 yaşındaki kadının başına gelenler herkesi hayrete düşürdü. Her gün oynadığı oyuna girmeyen kadın, yakınları tarafından fark edildi. Durumda bir acayiplik olduğunu sezen yakınları polise haber verdi. Polis ekipleri yaşlı kadını ararken buldukları ile hayrete düştü. 

REHİN ALINMIŞ

Evinde yalnız yaşayan 80 yaşındaki Denyse Holt, 5 Şubat günü, evine camdan giren akıl hastası tarafından rehin alındı. 32 yaşındkai James H. Davis'in her yerinden, cam kırıklarının oluşturduğu yaralar sebebiyle kanlar akıyordu. Önce elindeki jiletle Holt'u tehdit eden Davis, mutfaktan iki adet bıçak aldı, evdeki tüm telefonların bağlantısını kesti ve Holt'u bodrum katındaki banyoya kilitledi.

HER  GÜN OYNADIĞI OYUN HAYATINI KURTARDI

Rehin alındıktan sonraki gün , her gün aynı saatlerde yaptığı Wordle paylaşımını yapmaynca Chicago'dan çok uzakta, Seattle'da yaşayan kızı endişelendi ve annesini aradı. Holt telefonlara da çıkmayınca kızı Meredith Holt-Caldwell, polise haber verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal