8 Nisan 2022 Cuma reyting sonuçları: Arka Sokaklar, Aşk Mantık İntikam, Kasaba Doktoru reyting sıralaması

İnsanlar televizyonda takip ettiği dizilerin reyting sayılarını merakla araştırıyor. Peki 8 Nisan günü reyting sonuçları açıklandı mı? Arka Sokaklar, Aşk Mantık İntikam, Kasaba Doktoru gibi dizilerin reyting sonuçları nasıl? Tüm detaylar haberimizde.

08.04.2022-20:54 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-20:54) 8 Nisan 2022 Cuma reyting sonuçları: Arka Sokaklar, Aşk Mantık İntikam, Kasaba Doktoru reyting sıralaması

Arka Sokaklar, Aşk Mantık İntikam ve yeni başlayan Kasaba Doktoru dizileri seyirci tarafından sevilerek takip ediliyor. Son zamanlarda birçok dizinin reyting kurbanı olmasının ardından insanlar sevdikleri dizilerin reyting sonuçlarını merak ediyor. Peki 8 Nisan tarihinin reyting sonuçları nasıl? Konu ile ilgili merak edilen tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Reyting sonuçları 

8 Nisan tarihinin reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Geçtiğimiz haftanın reyting sonuçlarında ise total izleyici grubu içinde birincilik Survivor All Star'ın oldu. Arka Sokaklar ikinci, Selçuk Tepeki ile FOX Ana Haber ise üçüncü sırada yer alıyor. AB grubu olarak adlandırılan grupta ise yine birinci sırada Survivor All Star, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber ve üçüncü sırada Aziz dizisi yer alıyor. 20+ABC grubu olarak bilinen grupta ise birinci sırada Survivor All Star, ikincilikte Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber ve üçüncü sırada Yalnız Kurt dizisi yer almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal