Kasaba Doktoru Uluçınar Hastanesi nerede, gerçekten var mı? Kasaba Doktoru hangi diziden uyarlama?

TRT 1’in yeni dizisi olacak olan Kasaba Doktoru hakkındaki araştırmalar hız kazandı. Peki Kasaba Doktoru Uluçınar Hastanesi nerede, gerçekten var mı? Kasaba Doktoru hangi diziden uyarlama? Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

08.04.2022-22:08 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-22:09) Kasaba Doktoru Uluçınar Hastanesi nerede, gerçekten var mı? Kasaba Doktoru hangi diziden uyarlama?

Yayınlanacağının açıklanmasıyla birlikte milyonlarca insanın gündeminin üst basamaklarında yer edinmeye başlayan Kasaba Doktoru dizi için başlatılan geri sayımın sonuna gelindi. İddialı bir kadroya ve hikayeye sahip olan Kasaba Doktoru dizisi çok az bir süre sonra TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Dizi hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyen kişiler ise arama motorları üzerinden ‘’Kasaba Doktoru Uluçınar Hastanesi nerede, gerçekten var mı? Kasaba Doktoru hangi diziden uyarlama?’’ sorularının yanıtlarını araştırmaya devam ediyor.

Kasaba Doktoru Uluçınar Hastanesi nerede, gerçekten var mı?

Kasaba Doktoru dizisi

Oyuncu kadrosunda Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Ozan Akbaba, Vildan Atasever önemli isimlerin yer aldığı Kasaba Doktoru dizisinin çekildiği mekanlardan birisi olan Uluçınar Hastanesi’nin yeri bir çok insanın gündemini meşgul ediyor. Uluçınar Hastanesi’nin gerçek olup olmadığı veya nerede olduğu hakkında henüz net bir bilgi elde edilemedi.

Kasaba Doktoru hangi diziden uyarlama?

TRT 1 ekranlarının fenomen olmaya aday olan yeni dizi Kasaba Doktoru’nun Güney Kore yapımı olan Dr.Romantic’in Türkiye’ye uyarlanmış versiyonu olacağı öğrenildi. Dizide Ömer, Leyla ve Hakan adındaki sağlık çalışanlarının hayatları konu edinilecek.

Kasaba Doktoru dizisinin ilk bölümü 8 Nisan Cuma günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal