Kasaba Doktoru dizisinde kim kimdir, hangi karakteri hangi oyuncu canlandırıyor?

8 Nisan Cuma günü TRT 1 ekranlarında ilk bölümüyle yayınlanacak Kasaba Doktoru için saatler kaldı. Fragmanının büyük ilgi gördüğü Kasaba Doktoru dizisinin ilk bölümü heyecanla bekleniyor. Yeni dizi olan Kasaba Doktoru'nda yer alacak oyuncular hangi karakterler olacak sorusu ise merak konusu oldu. Kasaba Doktoru dizisinin karakterleri haberimizde

08.04.2022-19:02 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-19:02) Kasaba Doktoru dizisinde kim kimdir, hangi karakteri hangi oyuncu canlandırıyor?

ARC Yapım imzalı olan Kasaba Doktoru 8 Nisan Cuma günü 20.00'da TRT 1 ekranlarında yerini alacak. Artık her hafta Cuma günü izleyicilerle buluşacak dizinin başrollerinde yer alan isimler şaşırttı. Kasaba Doktoru dizisinin karakterleri ve oyuncuları sıklıkla araştırılmaktadır. Değerli okurlarımız için Kasaba Doktoru karakterlerine yer verdik

Kasaba Doktoru oyuncular ve karakterler

Dr. Hakan Aydıner / Ozan Akbaba

Görünüşüyle buzdolabını andıran ve soğukkanlı bir yapısı bulunan Aydıner duygularını belli etmeyen ve insanlara karşı mesafeli bir duruşu vardır. Hakan Aydıner insanlar tarafından ya sevilir ya da sevilmez ortası yoktur.

Kasaba Doktoru oyuncular ve karakterler

Dr. Ömer Özen / Deniz Can Aktaş

Çocukluğunda yaşadığı olayların travmasıyla bu mesleği seçen Özen, mesleğine aşık ve cesur yapıya sahiptir. Dış görünüşü ve genel yapısıyla sakin olan Ömer Özen damarına basıldığında tanınmaz hale gelmektedir. Yaptığı bir yanlış üzerine beklemediği bir hastaneye ataması gerçekleşir.

Kasaba Doktoru oyuncular ve karakterler

Dr. Leyla Erpek / Hazal Subaşı

Acil servisin gözdesi olan Leyla, bambaşka bir insana bürünür. Herkesi karşısına alabilen bir yapısı bulunan Leyla'nın hayata tutma çabası gözlerden kaçmıyor.

Kasaba Doktoru oyuncular ve karakterler

Başhemşire Mine Yıldız / Vildan Atasever

İşinde oldukça başarılı olan Mine Yıldız, ciddiyeti ve dominatlığı ile tanınmaktadır. Çevresinde yer alan herkes Yıldız'a oldukça fazla güvenmektedir.

Yalçın Aygün / Sinan Albayrak

Sadece iyi bir cerrah değil bunun yanı sıra iyi bir hastane yöneticisi olan hırslı Yalçın Aygün, başarı için yapamayacağı bir şey yoktur. Kendi belirlediği kurallar ve doğruların dışına çıkmamaktadır.

Dr. Turgut Ölgü / Barış Yıldız

Özel Uluçınar hastanesinin başhekimi aynı zamanda anestezi uzmanıdır. Enteresan bir dinginliğe sahiptir. Turgut ve Hakan birbirlerinin tam zıttı insanlardır.

Dr. Berk Aygün / Özgün Karaman

En ünlü cerrah Yalçın Aygün'ün oğlu olan Berk kendine has yaşam biçimiyle dikkat çekmektedir. Dışardan hayatı ne kadar toz pembe görülse de iç dünyasında birçok sorunlar karşı karşıyadır.

Bülent Kargı / Barış Yalçın

Çokta başarılı bir cerrah değildir. Onun başarılı olduğu konu hekimliğinden çok yöneticiliğidir. Her zaman güçlünün yanında olmasını bilen, bunu beceren biridir.

Dr. Murat Dilkor / Özgür Cem Tuğluk

Mesleği cerrah olan Dilkor, gülmeyi ve eğlenmeyi oldukça fazla seven bir karakterdir. Zora gelmez, risk almayı sevmez. İyi bir ikinci adamdır, öne çıkmayı istemez. Ömer’in de Leyla’nın da iyi arkadaşıdır ama daha çok eğlenilen günlerde.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal