Kasaba Doktoru Doktor Ömer kimdir? Gerçek adı nedir? Deniz Can Aktaş rol aldığı yapımlar ve biyografisi

TRT 1 ekranlarında başlayacak olan yeni dizi Kasaba Doktorundaki Doktor Ömer kim? Doktor Ömer rolündeki yakışıklı oyuncunun rol aldığı dizi ve filmler hangiler? Yeni dizi Kasaba Doktoru hakkında merak edilenler.

08.04.2022-17:13 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-18:04) Kasaba Doktoru Doktor Ömer kimdir? Gerçek adı nedir? Deniz Can Aktaş rol aldığı yapımlar ve biyografisi

8 Nisan yani bugün TRT 1 ekranlarında saat 20:00 izleyicileri ile buluşacak olan yeni dizi Kasaba Doktoru merak konusu oldu. Kasaba Doktoru dizisindeki başrol oyuncularından Doktor Ömer kim? Doktor Ömer karakterini canlandıran yakışıklı araştırılmaya başlanıldı. 

Kasabanın Doktoru dizisinin konusu nedir?

Yolları şehirden uzak bir kasabada kesişen 3 doktoru konu alıyor. Bu üç idealist doktorların yaşam öykülerini konu alan dizi fragmanı yayınlandığından beri dev kadrosu ile izleyicileri merakta bırakmayı başardı. Bugün başalayacak olan dizi heyecanla bekleniyor. 

Dizideki Doktor Ömer 

Kasabanın Doktoru dizisinin başrol oyuncularından biri olan Doktor Ömer karakterini Deniz Can Aktaş canlandırmaktadır. Yakışıklı oyuncu bir çok yapımda adını duyurmayı başarmıştır. 

Kasabanın Doktoru Dizisi Doktor Ömer kim

Deniz Can Aktaş hakkında merak edilenler 

1993 yılında İstanbul doğumlu olan Deniz Can Aktaş, 1.78 boyunda 75 kilodur. İlk olarak ünlü oyuncu 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde ekranların karşısına çıkmıştır. Sonrasında Hayat Bazen Tatlıdır ve Nerdesin Birader? projelerinde de yer almıştır. 2018 yılında Avlu dizisi ile kendini iyice tanıtan yakışıklı oyuncu 2019 da Aşk Ağlatır dizisi ile ekranların karşınına ara vermeden çıkmaya devam etti. Kendi gibi  oyuncu olan Hafsanur Sancaktutan ile birlikteliği vardır. Çift birlikte yaşamaktadır. 

Kasabanın Doktoru Dizisi Doktor Ömer kim

Deniz Can Aktaş' ın rol aldığı dizi ve filmler 

- Tatlı Küçük Yalancılar 2015 yapımı .

-Hayat Bazen Tatlıdır 2016 yapımı .

-Nerdesin Birader? 2017 yapımı

-Avlu dizisi 2018 yapımı 

-Aşk Ağlatır 2019 yapımı 

- Menejerimi Ara 2020 yapımı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal