Kasaba Doktoru dizisi uyarlama mı, orjinali ne? Kasaba Doktoru dizisi hangi diziden uyarlandı?

TRT 1 ekranlarında izleyiciler ile buluşmaya hazırlanan Kasaba Doktoru isimli dizinin konusu ve oyuncuları hakkında araştırmalar şimdiden başladı. 8 Nisan Cuma akşamı yayın hayatına başlayacak olan dizinin uyarlama olup olmadığı da merak edilen konular arasında. Peki, Kasaba Doktoru dizisi uyarlama mı, orjinali ne? Kasaba Doktoru dizisi hangi diziden uyarlandı? İşte tüm bu soruların detaylı yanıtları..

05.04.2022-21:34 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-21:35) Kasaba Doktoru dizisi uyarlama mı, orjinali ne? Kasaba Doktoru dizisi hangi diziden uyarlandı?

Son dönemlerde birbirinden farkı dizileri peş peşe ekranlarına taşıyan TRT 1, şimdide bir süredir merakla beklenilen Kasaba doktoru isimli dizisini izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. 

Kasaba Doktoru dizisi hangi diziden uyarlandı?

Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen izleyiciler dizinin orjinal mi oksa başka bir diziden uyarlama mı olduğunu merak ediyor.

Kasaba Doktoru dizisi uyarlama mı, orjinali ne?

Kasaba Doktoru dizisi uyarlama mı, orjinali ne?

TRT 1 ekranlarının en iddialı dizleri arasına aday gösterilen Kasaba Doktorunun yayın tarihinin kesinleştiği ve dizinin 8 Nisan Cuma akşamından itibaren yayınlanacağı öğrenildi. Her Cuma akşamı ekranlarda olacak olan Kasaba Doktoru, diğer kanallarda aynı gün yayınlanan güçlü rakiplerine meydan okuyacağı söyleniyor. 

Kasaba Doktoru dizisi uyarlama mı, orjinali ne?

Başrollerinde biz dönemin efsane dizilerinden biri olan 'Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz' dizisinde İlyas karakterine hayat veren Ozan Akbaba oynarken Akbaba'ya güzel oyuncu Hazal Subaşı eşlik edecek. Dizinin ilk fragmanlarında güçlü isimlerden oluştuğu görülürken Vildan Atasever ve Deniz Can Aktaş gibi isimlerde dizide yer alacak. 

Kasaba Doktoru dizisi hangi diziden uyarlandı? 

Kasaba Doktoru dizisi uyarlama mı, orjinali ne?

8 Nisan Cuma akşamı ilk bölümüyle TRT 1 ekranlarına gelecek olan Kasaba Doktoru, aynı zamanda sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Dizinin orjinal mi yoksa başka bir diziden uyarlama olup olmadığı kullanıcılar tarafından merak edilirken edinilen bilgilere göre Kasaba Doktorunun Kore yapımı olan Dr. Romantic dizisinden uyarlandığı öğrenildi. Dizide kahraman doktorların hayat hikayeleri ve mesleklerinde yaşadıkları zorluklar ele alınacak. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal