6-7-8 Mayıs şifresiz yayınlanacak maçlar

6-7-8 Mayıs da yapılacak olan voleybol, futbol ve dövüş sporlarını ücretsiz şifresiz kanaldan nasıl izlenir? Hangi maçlar var işte detaylar...

06.05.2022-17:08 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-17:08) 6-7-8 Mayıs şifresiz yayınlanacak maçlar

 

Cuma tavsiyeleri

 20:00 Vakıfbank-Fenerbahçe Opet: Oynanacak olan voleybol maçında Vakıfbank Fenerbahçe Opet'i konuk ediyor. Fenerbahçe Opet şampiyonluk için sahada terlerini dökecekler. Heyecanlı maç TRT spor ekranlarında yayınlanacak

20:00 Gaziantep FK- Kayseripor: Sezonun bitmiş olmasına rağmen Gaziantep FK kalan 3 hafta için 1 puan bile alması altta kalan ekipleri oldukça umut ışığı oalcak. Bunun içinde en ideal rakip Kayserispor oldu. Bu maçı beIN Sports 2 ' de izleyebilirsiniz.

22:00 Genoa- Juventus: Genoa için kritik bir mücadele. Galip gelmedikleri takdirde kümeye düşen 2. takım olacak. Zaten Juventus'un lig için bir umudu kalmadı. Bu maçı S Sport2 ve S Sport Plus dan izleyebilirsiniz.

Cumartesi tavsiyeleri

16:00 Torino-Napoli: Juric yönetminde iyi olan Torino 1 sene daha çalışırsa daha büyük işler başaracağını gösteriyor. Napoli ise ettiği mücadelede 3. ile yetinecek gibi duruyor. İzlemek için S port Plus ve S Sport2 'de yayınlanacak.

19:00 Başakşehir-Galatasaray: Başakşehir başarılı bir şekilde ilerliyor. Şuan dördüncülükte. Konya spor ile karşılaşmasında başarılı olur ise lig de yükselebilme şansı hala var. Galatasaray'ın ise değişime ihtiyaç olduğu gözle görülür düzeyde. Bu mücadelenin heyecanını yaşamak istiyorsanız beIn Sports 1 ' de izleyebilirsiniz.
başak şehir galatasaray maçı ne zaman?

21:45 Liverpool- Tottenham: Liverpool bu maçta şampiyonluk adımını devam ettirmek istiyor. Tottenham ise ilk maşlarında hata yapmadan ilerlemek istiyor. Bu mücadeleyi S Sport yada S Sport2'den

izleyebilirsiniz.

Pazar tavsiyeleri

05:00 Charles Oliveria- Justin Gaethje:Kemerin sahibi olan Oliveria yere düşmesine rağmen yerden ayağa kalktı ve direnmeye devam etti. Gaethje yi yenerek kemerini korumak istiyor. Fakat Gaethje Oliveria yı mağlup edip kemer alma peşinde. S Sport Plus'dan izleyebilirsiniz.
Fenerbahçe beşiktaş maçı ne zaman?

19:00 Beşiktaş-Fenerbahçe: Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek iki takımın hedefleri var. Fenerbahçe 2'lik Beşiktaş ise ilk 5'de yer almak istiyor. Maçı S Sport Plus ve Spor Smarttan izleyebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal