5 Mayıs yeni sigara fiyatları ne oldu? Hangi sigaralara zam geldi?

Sigara fiyatlarına zam yapıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada ortaya çıkan zam haberlerinin doğruluğu merak konusu oldu. Vatandaşlar zam sonrası yeni sigara fiyatlarını araştırmaya başladı. Gündemde sıklıkla yanıt aranan sorular arasında, 'Güncel sigara fiyatları ne kadar? Hangi sigaralar zam geldi?' soruları yer aldı.

05.05.2022-19:45 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-19:45) 5 Mayıs yeni sigara fiyatları ne oldu? Hangi sigaralara zam geldi?

Sosyal medyada ortaya atılan zam iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Sigara ve tütün mamullerine zam yapıldığı yönünde ortaya çıkan iddialar büyük yankı uyandırdı. Sigara fiyatlarına zam yapıldığı haberleri sonrası birçok kişi yeni sigara fiyatlarını araştırmaya başladı. Binlerce kişi '5 Mayıs güncel sigara fiyatları ne kadar? Hangi sigara fiyatlarına zam geldi?' sorularına yanıt arıyor. 

Sosyal medya platformlarında sigara fiyatlarına zam yapıldığı ortaya atıldı. Birçok kişi tarafından paylaşılan ve etkileşim alan zam haberinin doğruluğu merak konusu oldu. Vatandaşlar güncel sigara fiyatlarını öğrenmek için araştırmalara başladı. 

5 Mayıs Sigara fiyatları

Nisan ayında alınan kararla sarmalık kıyılmış tütündeki ÖTV miktarı yüzde 40'tan yüzde 55'e yükseldi. Sigaraya yapılan zam kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Sigara fiyatlarına yeniden zam yapıldığına dair iddialar sosyal medyada yankı uyandırdı. 5 Mayıs Perşembe günü sigara fiyatlarına 2 lira daha zam geldi. 

2022 yılı itibariyle Ocak ve Mart aylarında yapılan zamların toplamı 6 lirayı buldu. 6 TL zammın üstüne 2 TL daha zam yapılması vatandaşların tepkisini çekti. 

Hangi sigaralara zam geldi

5 Mayıs Perşembe güncel sigara fiyatları 

Sigara fiyatlarına üst üste yapılan zamların ardından en ucuz sigara fiyatı 25.50 TL oldu. En pahalı sigara fiyatı ise 40 TL oldu. 

2 liralık zam sonrası güncel fiyat listesi şöyle oldu;

-  23,50 TL olan sigara 25,50 TL'ye

-  22 TL olan sigara 24 TL'ye

-  23 TL olan sigara 25 TL'ye

-  24 TL olan sigara 26 TL'ye

-  25 TL olan sigara 27 TL'ye

-  25,50 TL olan sigara 27,50 TL'ye ulaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal