45 yaşında vasiyetini hazırlayan Burcu Esmersoy, anne ve babasından intikamını yıllar sonra aldı

Ekranların sevilen sunucusu Burcu Esmersoy, vefat ettikten sonra mirasının istemediği kişilere kalmaması için önlemini aldı. İşte habere ilişkin o detaylar...

11.03.2022-10:11 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-10:11)

Uzun yıllardır ekranlarda yer alan ve hem sunuculuğu hem de güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, vasiyetini ilan etti. Başarılı sunuculuğu ile televizyon ekranlarının en sevilen isimleri arasında yer alan Esmersoy'un vasiyetini ilan etmesi sonrası tüm gözler ünlü sunucunun bu yaşta neden böyle bir şey yaptığına çevrildi. İlk çıkış yakaladığı günden bu yana başarılı bir kariyer elde eden ve bunu yıllardır sürdüren ünlü sunucu, geçirdiği zorlu çocukluk zamanlarıyla hem magazine hem de sosyal medyaya damgasını vurmuştu. 45 yaşındaki ünlü sunucu Burcu Esmersoy, babasının kendisini hortumla dövdüğünü ve annesinin de başka biriyle evlendikten sonra kendisinin kızı olduğunun bilinmemesi için 18 yaşına kadar annesine teyze dediğini itiraf etmişti. 

Tek bir kuruş bile bırakmadı

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, babasından gördüğü şiddet ve annesi tarafından yaşatılan psikolojik sorunlar nedeniyle babaannesi ve dedesiyle büyüdüğünü dile getirmişti. Esmersoy; ''Annem başka bir evlilik yaptığı için 18 yaşına kadar anneme 'Teyze' demek zorunda kaldım'' itirafıyla herkesi büyük bir şaşkınlığa uğratmıştı. Geçirdiği zorlu günlerin ardından kendi ayakları üzerinde duran ve bugüne dek birçok başarılı projenin altında imzası olan ünlü sunucu Esmersoy, dur durak bilmeyen iş hayatıyla gayrimenkul zengini olduğu iddia edilmişti. Ersoy'un İstanbul, Bodrum ve Alaçatı'da evlerinin bulunduğu ortaya çıktı. 45 yaşında vasiyetini hazırlayan güzel sunucu, anne ve babasına tek bir kuruş kalmamasını istedi. Takvim'in haberine göre mal varlığını üvey kardeşi, minik yeğeni ve yardım kuruluşlarına bırakarak vefatından sonra oluşabilecek karışıklıkları önledi. 

Burcu Esmersoy'un vasiyeti olay oldu,

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal