‘4 Takım Sıtmaya Tutuldu!’

Haftanın önemli mücadelelerini Fanatik Gazetesi spor yazarı Cem Dizdar değerlendirdi.

19.02.2020-12:13 - (Son Güncelleme: 19.02.2020-12:09) ‘4 Takım Sıtmaya Tutuldu!’

Süper Lig’in 23. Hafta Karşılaşmasında Fenerbahçe kendi evinde Galatasaray’ı Beşiktaş ise Vodafone Park’ta lider Trabzonspor’u konuk edecek. Haftanın önemli mücadelelerini Fanatik Gazetesi spor yazarı Cem Dizdar değerlendirdi.

Ligin kalite ortalaması malûm; vasat, hatta altı! Bu bağlamda Beşiktaş değil ama özellikle Fenerbahçe’nin son haftalardaki performansı benim açımdan öngörülebilir değildi. Bulmaya çok yaklaştıkları ‘düzenli/güçlü oyunu’ bu denli kolay kaybetmiş görünmeleri şaşırtıcı! Toparlayabilirler mi? Elbette... Ancak mevcut durumdaki moral seviye, onları hayli tedirgin ediyor olsa gerek. Lider Trabzonspor’un durumu ise tam tersi... Sürdürülebilir görünen oyunlarına bağlı olarak bulundukları seviye, bir o kadar tahmin edilebilir. Devre arası yapılan N’Diaye, Guilherme gibi takviyelerle yaş ortalamasını yükseltip, yabancı sayısını artırmış olsalar da oyun ve moral açısından şampiyonluk için güçlü bir rüzgâr yakaladıkları ortada. ‘Sosa/Sörloth verimliliği’ de onları adım adım hedefe taşıyor.

Keza Galatasaray... Oyunları o denli gelişmiş değilse de ikinci devre başlarken üst basamaklardaki Fenerbahçe, Sivasspor, Alanyaspor, Beşiktaş gibi takımların tutulduğu sıtmadan faydalanmayı (fikstürün de yardımıyla) bildiler. Yukarıdaki en tutarlı takım ise Başakşehir görünüyor... Beşiktaş maçında da gösterdiler ki, sonuca ermek için gereken oyunu saha içinde inşa edecek kadar tecrübeliler. Bu da onları ilk üç sıra için doğal avantajlı hale getiriyor. İlk beş sıradaki dengeyi belirleyecek takım ise, yapacakları ya da yapamayacaklarıyla, Alanyaspor gibi görünüyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal