2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan personel alımının ne zaman yapılacağı konusunda araştırmalar devam ediyor. Başvuru hakkında detaylı bilgiler edinmek isteyen vatandaşlar arama motorlarını meşgul ediyor. Peki 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu açıklandı mı? Tüm merak edilenler haberimizde...

22.09.2022-13:27 - (Son Güncelleme: 22.09.2022-13:27) 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu açıklandı mı?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada Sağlık Bakanlığı bünyesinde bulundurulmak üzere 85 bin kişilik personel alımı yapılacağı müjdesini vermişti. Bu haberle beraber binlerce vatandaşlar Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan personel alımının ne zaman yapılacağı konusunda araştırmalar yapmaya başladı. Peki 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu açıklandı mı?

2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? 

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı için başvuru tarihleri konusunda henüz resmi bir gelişme yaşanmadı. Eylül ayında Sağlık Bakanlığı’ndan konu hakkında bir duyuru bekleniyor. 

Sağlık Bakanlığı personel alımı

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu açıklandı mı?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yaparak Sağlık Bakanlığı'na 85 bin kadro açılacağını duyurmuştu. İşte Koca’nın paylaşımı:

"Sağlıkta Beyaz Reform’a destek kuvvet, 85 bin yeni çalışma arkadaşı! Görülmemiş başarılar için görülmemiş büyüklükte bir kadro açılıyor. Gözümüz aydın.

Bakanlığımız, bu yıl 85 bin kadro açıyor. Yeni çalışma arkadaşlarımızın sayısı, bazı ülkelerin nüfusundan fazla! Gözümüz aydın."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal