Araç sürücülerini ilgilendiriyor: O bölgede yağmur nedeniyle yoğunluk arttı

İstanbul genelinde yağışlı hava etkisini göstermeye başladı. Yağmur nedeniyle Maltepe D-100 Karayolu'nda ve Ataşehir'de trafik yoğunluğu oluştuğu görüldü. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

22.09.2022-11:07 - (Son Güncelleme: 22.09.2022-15:25)

Eylül ayına girilmesiyle beraber İstanbul başta olmak üzere yurdun genelinde havalar soğumaya başlarken, sağanak yağışlar bazı bölgelerde etkisini göstermeye başladı. İBB Trafik Yoğunluk Haritası verilerine göre saat 08.45 itibariyle İstanbul genelinde trafik yoğunluğu yüzde 67 olarak ölçülürken, yağmur nedeniyle Maltepe D-100 Karayolu'nda ve Ataşehir'de trafik yoğunluğu oluştuğu görüldü.

Trafik yoğunluğu arttı

İstanbul'da sabah saatlerinde etkisini gösteren yağış nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı. Maltepe D-100 karayolunda ve Ataşehir'de yağış nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken sürücüler ise zor anlar yaşadı. 

İstanbul trafik yoğunluğu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Yoğunluk Haritası verilerine göre saat 08.45 itibariyle kent genelinde trafik yoğunluğu oranı yüzde 67 olarak ölçüldü.

Meteoroloji uzmanları İstanbul’da hava sıcaklıklarının yarın da düşmeye devam edeceğini söylerken, şehrin belli bölgelerinde yağışlı havanın etkili olacağını kaydetti. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal