2022 Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün olacak mı? Ramazan Bayramı tatili birleşti mi?

Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Ramazan Bayramı da konuşulmaya başlandı. Ramazan Bayramı'nın Mayıs ayının başına denk gelmesi akıllarda soru işareti bıraktı. Birçok kişi Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? 1 Mayıs tatili ile birleşecek mi? Ramazan Bayramı tatili 9 gün mü olacak? Gibi pek çok soruya yanıt aramaya başladı.

07.04.2022-11:13 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-11:13) 2022 Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün olacak mı? Ramazan Bayramı tatili birleşti mi?

On bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Ramazan Bayramı da gündeme geldi. 2022 senesinde Ramazan Bayramının Mayıs ayının başına denk gelmesi, soruları da beraberinde getirdi. Binlerce kişi 1 Mayıs ile denk gelen Ramazan Bayramında tatil süresinin ne kadar olacağını merak ediyor. Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Sorularına yanıt aranırken cevapları sizler için derledik.

Ramazan Bayramı kaç gün olacak?

Ramazan Bayramının bu sene Mayıs ayının başına denk geldiğini biliniyor. Ramazan Bayramının arefesi 1 Mayıs Pazar günü olurken, bayramın birinci günü de 2 Mayıs Pazartesi günü kutlanacak. Üç gün sürecek olan Ramazan Bayramının üçüncü ve son günü de 4 Mayıs Çarşamba günü kutlanacak.

Buna göre Ramazan Bayramı üç gün kutlanacak. Bayramın 9 gün olacağıyla alakalı herhangi bir resmi açıklama yapılmış değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal