Emekliye Ramazan bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 Emekli bayram ikramiyesi tarihleri

Her yıl olduğu gibi bu senede emeklilere bayram ikramiyesi verilecek. Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emekliye verilen bayram ikramiyesi bu sene ne kadar oldu soruları araştırılmaya başlandı. Emekli bayram ikramiyesinin 1.500 TL olması beklenirken ödemelerin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Yıl sonu enflasyonu göz önünde bulundurularak ikramiyenin ona göre belirlenmesi bekleniyor. İşte ramazan bayramı emekli ikramiyesi tarihi haberimizde.

05.04.2022-15:02 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-15:02) Emekliye Ramazan bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 Emekli bayram ikramiyesi tarihleri

Yıllardır devam eden bu sistem de emekli, şehit yakını, gazi, dul ve yetimlere Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi ikramiye verilmektedir. Ramazan ayının gelmesi üzerine bayram ikramiyesinin ne zaman hesaplara yatırılacağı araştırılmaya başlandı. Enflasyon oranına göre ikramiye fiyatlarında da artış beklenmektedir.

Bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak?

Her sene ikramiye fiyatlarında artışa gidilmesi üzerine bu senede bir artış beklenmektedir. Ramazan Bayramına sayılı günler kala ikramiyenin ne zaman hesaplara yatırılacağı araştırılıyor. Alınan bilgiler üzerine Nisan ayının son haftası bayram ikramiyeleri vatandaşlarla buluşacak.

2022 Bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Yeni emekli de alacak

Ramazan ayının gelmesinin ardından gözler Ramazan Bayramına çevrildi. Her sene olduğu gibi verilen bayram ikramiyelerini ise yeni emekliler alabilecek mi sorusu gündeme geldi. 2 Mayıs'ta başlayan Ramazan Bayramı öncesi ikramiyeler hesaplara yatırılacak. Asgari ücretin artması üzerine bayram ikramiyelerinin üzerinde de artış beklenirken en az 1.500 TL olması düşünülüyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal