2022 polis promosyonu ödemeleri ne zaman yapılacak? EGM polis promosyonu ne kadar kaç TL?

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre polislere verilecek olan promosyon ödemeleri sonuçlandırıldı. Bu gelişme ile beraber polis promosyonu hakkındaki araştırmalar yoğunlaştı. Peki 2022 polis promosyonu ödemeleri ne zaman yapılacak? EGM polis promosyonu ne kadar kaç TL? Soruların yanıtı ve fazlası haberimizde...

30.09.2022-17:50 - (Son Güncelleme: 30.09.2022-17:50) 2022 polis promosyonu ödemeleri ne zaman yapılacak? EGM polis promosyonu ne kadar kaç TL?

Yüzbinlerce polisin merakla beklediği polis promosyon ödemeleri hakkında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılan daha yapılan bir açıklamada "Polisimizin maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde Vakıfbank ile imzalanmış ve 104 TL'den 300 TL'ye çıkarak yüzde 188 artış sağlanmıştır." sözleri kullanılmıştı. Bu açıklamanın ardından EGM’den yeni bir açıklama daha yapıldı. Buna göre polislere verilecek olan promosyon ödemeleri sonuçlandırıldı.

2022 polis promosyonu ödemeleri ne zaman yapılacak?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre polis maaş promosyonu belli oldu. Buna göre polislere 36 ay için 27 bin lira promosyon ödenmesine karar verildi. Peşin olarak ödenecek olan promosyon ödemeleri 1 Kasım 2022 tarihinde tek seferde hesaplara yatacak.

Polis promosyon

Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer: Ekonomik şartlar bize bu hakkı veriyor

Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer de Polis maaş promosyonu hakkında bir açıklama yaptı. Vakıfbank ile yapılan anlaşmanın 1 haftaya kadar açıklanması durumunda en az 50 bin TL talep ettiklerini söyleyen Sezer, "Anlaşma Kasım, Aralık ayına sarkarsa, hatta Ocak ayına sarkarsa en az 75.000 TL istiyoruz. Ekonomik şartlar bize bu hakkı veriyor." dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal