2022 Anneler Günü ne zaman, hangi güne denk geliyor, hangi gün kutlanacak? Anneler günü 2022 tarihi

2022 anneler günü hangi gün? Anneler gününe az kaldığı heyecanlı vatandaşlar hemen araştırmalara geçerek anneler günü hediyelerini, anneler gününe özel sevgi dolu mesajları araştırmaya başladı.

18.03.2022-01:07 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-01:08) 2022 Anneler Günü ne zaman, hangi güne denk geliyor, hangi gün kutlanacak? Anneler günü 2022 tarihi

8 mayıs pazar gününe denk gelen anneler günü vadandaşları heyecana soktu. Her yıl mayısın ikinci pazar günü kutlanan anneler günü evrensel gün olarak sayılmaktadır. 1955 yılından beri kutlanmaya devam eden bu gün çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anılır. 

Dünyada anne sevgisinin yerini dolduracak hiç bir sevginin olmadığı anneler gününü bir güne sığdıramasakta o bir günde kendilerini özel hissettirmek için elimizden geleni yaparız.

O halde anneler günü için annelerimizi mutlu edecek en güzel hediyeler hangileridir?

Anneler gününde ne alınır?

Uygun fiyatlı anneler günü hediyesi diyorsanız işte birkaç fikir.

*Çaycı

* Nevresim takımı

*Zarif takılar 

*Anne kokusu gibi olmaz ama parfüm 

* Ayakkabı çünkü cennet analarımızın ayaklarının altında serilidir.

* Cam porselen veya mutfak gereçleri

* Mis kokulu çiçekler

Anneler gününe özel sizin için seçmiş olduğumuz sevgi dolu mesajlar 

-Gözyaşlarımı dindiren, beni hayata getiren ve hayata bağlayan canım annem. Anneler günün kutlu olsun

-Sarılmaya ihtiyacım olduğunda, kolların benim için her zaman açık. Bir arkadaşa ihtiyacım olduğunda, her zaman yanımdasın. Bir derse ihtiyacım olduğunda, en iyi öğretmensin. Gücün ve sevgin bana her zaman rehberlik ediyor. Seni çok seviyorum anneciğim, Anneler Günün kutlu olsun!

-Çocukken, bana önek olmak için benden önce; gençken, her ihtiyacım olduğunda beni gözetmek için arkamdan, yetişkin olduğumda ise destek vermek için hep yanımda yürüdün. Her an yanımda olduğun için sana minnettarım. Anneler Günün kutlu olsun!

Anneler günü nezaman

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal