20 Metre Kayan Beton Mikseri Evin Oturma Odasına Daldı

İstanbul Kağıthane'de bir yokuşta park halinde bulunan beton mikseri kayarak bir evin duvarından içeri girdi. Şans eseri kazada ölen yada yaralanan olmadı.

07.05.2018-20:27 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-20:21) 20 Metre Kayan Beton Mikseri Evin Oturma Odasına Daldı

Kağıthane'de park edilmiş beton mikseri yokuş aşağı kaydı. Mikser bir evin oturma odasının duvarına girerek durabildi. Kazada ölen veya yaralanan olmazken evde maddi hasar oldu.

BETON MİKSERİ EVİN OTURMA ODASININ DUVARINA ÇARPARAK DURABİLDİ

Talatpaşa Mahallesinde olan olayda, 34 SG 2770 plakalı beton mikserinin sürücüsü inşaata beton dökmek için sokağa girdi. Şoför, aracı dik yokuşta park edip araçtan aşağı indi. Şoförün inmesinden kısa bir zaman sonra araç, henüz bilinmeyen bir sebeple yokuş aşağı kaymaya başladı. 20 metre kayan beton mikseri önce evin penceresinin demir korkuluklarını ardından aynı evin oturma odasının duvarına çarparak durabildi. Çarpmanın şiddeti ile demir korkuluklar ve evin duvarı yıkıldı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

O esnada evin salonunda yatan Emir Demirci anında kendisini dışarıya attı. Gürültüyü duyan mahalle sakinleri korku dolu anlar geçirdi ve gözyaşlarını tutamadı. Mahalleli kazayı anında polis birimlerine bildirdi.

ŞANS ESERİ ÖLEN YADA YARALANAN OLMADI

Şans eseri o esnada sokakta kimsenin olmaması muhtemel bir ölüm veya yaralanmaya neden olmadı. Olay yerine giden polis birimleri sokakta ve beton mikserinin çevresinde güvenlik önlemi aldı. Polis birimleri şoförün ifadesini almak için polis merkezine götürdü.

KENDİMİ DIŞARIYA ATTIM

Ev sahibi Emir Demirci" Burada uzanıyordum, bir anda gürültü koptu. Yukarıdan kamyon geldi, 'freni patladı herhalde' dedi. Birden içeriye dalınca ben kendimi dışarıya attım. Polis falan çağırdık, yaralanan falan yok" dedi. Polisin kaza ile alakalı soruşturması sürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal