18 Şubat Hava Durumu

Meteoroloji'den gelen hava tahminlerine göre; İstanbul'da ve yurdun belli kesimlerinde kar yerini yağmura bırakıyor.

18.02.2021-09:34 - (Son Güncelleme: 18.02.2021-09:34) 18 Şubat Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumuna göre; Marmara, Batı Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Kütahya, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Bingöl çevreleri, İzmir'in kuzey ve batı kesimleri ve Şanlıurfa'nın doğu ilçelerinin yağışlı geçeceği düşünülüyor. Yağışların Güneydoğu Anadolu ile Kuzey Ege kıyılarında yağmur ve sağanak, diğer bölgelerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olmak üzere sabah saatlerinde Hakkâri ve Şırnak'ın yükseklerinde, gece saatlerinden itibaren Zonguldak, Bartın ve Kastamonu'nun yükseklerinde kısım kısım yoğun kar şeklinde olması düşünülüyor. Marmara bölgesiyle ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleriyle Doğu Anadolu’nun doğusunda çığ oluşma riski bulunmaktadır.

Sıcaklıkların yurdun batı kesimlerinde 1 ila 3 derece artacağı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda 4 ila 8 derece azalacağı, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı düşünülüyor.

MARMARA

Bölge genelinin yağışlı geçeceği düşünülüyor. Yağışların yağmur ve karla karışık yağmur yükseklerinde kar şeklinde olması tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı görülmesi de düşünülüyor.

EDİRNE °C, 7°C

Çok bulutlu, karla karışık yağmurlu

İSTANBUL °C, 6°C

Çok bulutlu, yağmurlu yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KIRKLARELİ °C, 6°C

Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KOCAELİ °C, 3°C

Çok bulutlu, karla karışık yağmurlu yüksekleri kar yağışlı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal