Olumsuz hava koşullarında ötürü İstanbul Valiliğince moto kuryeleri de kapsayan kar önlemlerine dair bir açıklama geldi. Alınan tedbirler doğrultusunda moto kuryelerin bugün saat 17.30'dan sonra trafiğe çıkışlarına izin verilmeyeceği aktarıldı. İstanbul Valiliği, alınan önlemler kapsamında moto kuryelerin belirlenen saat sonrasında çalışmalarına izin verilmeyeceğini şu şekilde ifade etti:
"Kıymetli İstanbullular; beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle, trafik seyir ve can güvenliği için, bir sonraki duyuruya kadar bugün 17.30’dan itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilmeyecektir."
Getir, İstanbul Valiliği'nin yapmış olduğu açıklama doğrultusunda bugün (18 Mart) saat 17.30'dan sonra ikinci bir talimat gelene kadar çalışmayacak.
Tıpkı Getir gibi Trendyol Yemek ve Yemeksepeti'de bugün ikinci bir talimat gelene kadar 17.30'dan sonra beklenen kuvvetli kar yağışından sonra çalışmayacak.