18 Mart Bugün moto kuryeler çalışıyor mu, açık mı? Getir, Yemeksepeti, Trendyol Yemek sipariş getiriyor mu?

İstanbul Valiliği'nden kar önlemlerine dair açıklama geldi. Yapılan açıklamada moto kuryeleri de kapsayan önlemler yer almaktadır. Bunun üzerineyse birçok şirkete ait moto kuryelerin bugün çalışıp çalışmayacağı konuşulmaya başlandı. Peki, Bugün (18 Mart) moto kuryeler çalışıyor mu? Getir, Yemeksepeti, Trendyol Yemek gibi birçok şirketin siparişleri getirip getirmediği merak ediliyor.

18.03.2022-16:39 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-16:40) 18 Mart Bugün moto kuryeler çalışıyor mu, açık mı? Getir, Yemeksepeti, Trendyol Yemek sipariş getiriyor mu?

Olumsuz hava koşullarında ötürü İstanbul Valiliğince moto kuryeleri de kapsayan kar önlemlerine dair bir açıklama geldi. Alınan tedbirler doğrultusunda moto kuryelerin bugün saat 17.30'dan sonra trafiğe çıkışlarına izin verilmeyeceği aktarıldı. İstanbul Valiliği, alınan önlemler kapsamında moto kuryelerin belirlenen saat sonrasında çalışmalarına izin verilmeyeceğini şu şekilde ifade etti:

"Kıymetli İstanbullular; beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle, trafik seyir ve can güvenliği için, bir sonraki duyuruya kadar bugün 17.30’dan itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilmeyecektir."

Getir, Yemeksepeti, Trendyol Yemek sipariş getiriyor mu?

Getir kurye bugün çalışıyor mu?

Getir, İstanbul Valiliği'nin yapmış olduğu açıklama doğrultusunda bugün (18 Mart) saat 17.30'dan sonra ikinci bir talimat gelene kadar çalışmayacak.

Getir, Yemeksepeti, Trendyol Yemek sipariş getiriyor mu?

Trendyol Yemek ve Yemeksepeti bugün çalışıyor mu?

Tıpkı Getir gibi Trendyol Yemek ve Yemeksepeti'de bugün ikinci bir talimat gelene kadar 17.30'dan sonra beklenen kuvvetli kar yağışından sonra çalışmayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal