17 Haziran Survivor Kim Elendi?

Survivor finali yaklaştıkça, adada heyecan artıyor. Dün gece Survivor adasından bir isim daha ayrıldı. Peki, Survivor son bölümde kim elendi?

18.06.2021-10:10 - (Son Güncelleme: 18.06.2021-10:10) 17 Haziran Survivor Kim Elendi?

Survivor’da büyük final yaklaşıyor. 17 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan bölümde eleme heyecanı yaşandı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan üç yarışmacı, üç eleme adayı söylüyor. Bu eleme adayları arasında gerçekleşen oylamaya göre bir kişi adaya veda ediyor. Survivor son bölümde elenen isim Dora oldu.17 Haziran SMS sıralamasına göre diğer iki adaydan daha az oy alan Dora, adaya veda etti. 

Dün gece Acun llıcalı, moderatörlüğünde eleme konseyi gerçekleşti. Bu hafta bireysel dokunulmazlığı kazanan adaylar eleme adayı olarak; Aleyna, Dora ve İsmail’in ismini verdi. Aleyna, Dora ve İsmail arasında eleme gerçekleşti. Seyirciler bu üç isim arasında oy kullandı. SMS sonuçlarına göre adaya veda eden isim Dora oldu. Bu elemeden sonra mavi takımda sadece Ayşe ve Poyraz kaldı. 

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI? 

Bu hafta bireysel dokunulmazlığı kazanan adaylar; Dora, Aleyna ve İsmail’i potaya soktu. 14 Haziran’da oynanan bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı İsmail oldu ve Dora’nın ismini verdi. 15 Haziran’da oynanan oyunda ise Poyraz dokunulmazlığı aldı. Poyraz ise Aleyna’nın ismini söyledi. Son olarak 17 Haziran’da oynanan oyunu ise Ayşe kazandı ve karşı takımdan olan İsmail’in adını verdi. Böylece eleme adayları; Aleyna, Dora ve İsmail oldu. 

17 HAZİRAN SMS SIRALAMASI 

17 Haziran SMS sıralamasına göre Dora, İsmail ve Aleyna arasında en az oyu olan Doraoldu ve Survivor’a veda etti. Acul Ilıcalı artık sms sıralamasını paylaşmıyor. Seyirciler 3 eleme adayı belli olduktan sonra oy kullanabiliyor. Oy yalnızca eleme adaylarına atılabiliyor. Bu oylamanın sonuçları ise halkla paylaşılmıyor.

SURVİVOR DORA KİMDİR? 

Uğurtan Dora, 7 Kasım 1984’te doğdu. Dora, Saint Benoit Fransız Okulu’nda ortaokulu tamamladı. Lisede ise Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’nde okudu. Dora; Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitirdi. IMMİB ticaret heyeti ve Bakanlar Kurulu adına Fas, Tunus, Cezayir ve İran’da tercümanlık yaptı. Dora, 2013-2018 yılları arasında Yves Rocher markasında yönetici görevinde bulundu. Dora, 50’den fazla reklamda rol aldı. Dora, birçok spor dalı ile ilgilendi. Jimnastik, basketbol, kürek, fitness ve su topu ile uğraştı. Aynı zamanda Dora’nın ENKA-TOFAŞ-Beykozspor’da  lisanslı olarak geçmişi bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal