16 Yıllık Eşi Tarafından Boğazından Bıçaklandı

Üsküdar'da meydana gelen olayda Melisa K., 16 yıllık eşi tarafından, yüzünden ve boğazından bıçaklandı. Uzaklaştırma kararı olan Harun K. polis tarafından yakalandı.

05.03.2020-11:53 - (Son Güncelleme: 05.03.2020-12:52)

Olay, bu sabah Üsküdar meydanındaki Üsküdar - Çekmeköy metro girişinde meydana geldi. Melisa K. metrodan çıktığı sırada boşanma aşamasında olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararı olan eşi Harun K. ile karşılaştı. Harun K., eşinin önünü keserken, 34 yaşındaki Melisa K.'yı darbetmeye başladı. Harun K. yanında getirdiği bıçakla, Melisa K.'yı yüzünden ve boynundan bıçakladı. Çevredekiler olayı sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gelirken, Melisa K., Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yüzünden ve boynundan yaralanan Melisa K.'nın hayatı tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Hastanedeki ilk müdahalenin ardından açıklamalarda bulunan Melisa K., "Barışmak istemiyordum. Boğazımı kesecekti. Ben de bir Emine Bulut gibi 3. sayfa haberi olup sonra unutulup gidecektim. Darp etti, boğazıma bıçak dayadı. Başımı çevirince yüzümden yaralandım. Dikiş atıldı. Uzaklaştırma kararı vardı. Boşanma aşamasındaydık. Şoka girdim. Vatandaşlar bana yardım etti. 16 yıllık evliyim. 15 yaşında kızım var. Sürekli tehdit ediyordu. Sonunda öldürüyordu beni. Adalet istiyorum." şeklinde konuştu.

Olay yerine gelen ablası da adalet istediğini belirtti ve "Kadınları korusunlar. Katilleri bırakmasınlar. Kapıdan girip bacadan çıkmasın. Savcılara sesleniyorum. Emine Bulut gibi bütün kadınlar ölmesin." ifadesini kullandı.

SALDIRGAN EŞ YAKALANDI

Melisa K.'yı yaralayan Harın K. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen Harun K., eşini neden bıçakladığı sorusuna, "Allah polisimize yardımcı olsun." şeklinde cevap verdi. Farklı suçlardan da sabıkası olduğu öğrenilen Harun K.'nın sorgusu devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal