Denizli'de Bıçaklı Gasp Sanıkları Gözaltına Alındı

Annesinin emekli maaşını çeken Dudu Başarıcı (54), gündüz vaktinde sokak ortasında bıçakla gasp edildi.

26.02.2020-17:37 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-17:46)

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde annesinin emekli maaşını bir bankanın ATM'sinden çeken Dudu Başarıcı, İlbade Mahallesi'ndeki evine doğru giderken gaspa uğradı.

175 Sokak'a geldiği esnada Başarıcı'nın yanına yakınlaşan bıçaklı bir adam tarafından önü kesilip, içinde 2 bin lira olan çantası çalındı.
Zanlı, koşarak hadisenin olduğu yerden uzaklaşırken, yaşadığı şoku üzerinden atlattıktan sonra Başarıcı, olayı polise bildirip, şikayetçi oldu.

GÜVENLİK KAMERALARINDAN TESPİT EDİLDİ

Polis ekipleri Başarıcı'nın verdiği eşgalden yola çıkarak zanlının yakalanması için harekete geçerken, etraftaki güvenlik kamerası kayıtlarını da araştırmaya aldı. Yakındaki bir evin güvenlik kameraları tarafından hadise dakikalarının görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerden zanlının 24 yaşındaki Y.P. olduğu tespit edildi.

UYUŞTURUCUYLA YAKALANDILAR

Polis zanlı Y.P.'nin hadisenin akabinden arkadaşları Ş.G. (24) ve M.E. (40) ile Antalya'ya gittiğini belirledi.

Zanlı Y.P.'nin tekrar Denizli'ye gideceği bilgisini öğrenen polis, kentin girişinde olan kontrol noktasında tedbir aldı. Bugün sabah sularında Y.P.’nin, içinde olduğu araç durdurulup, yanındaki 2 kişi arkadaşı ile beraber gözaltına alındı.

Araçta yapılan aramada 20 gram eroin bulundu. Polisteki işlemlerini akabinden 3 zanlı adliyeye sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal