Kadınlar Günü Ne Zaman? Dünya Kadınlar Günü 2020 Tarihi Ve Mesajları

Her yıl mart ayında kutlanan Dünya Kadınlar Günü tarihi ne zaman?  Dünya Kadınlar Günü ne zaman olduğunu ve o günde atılacak mesajları haberimizden öğrenebilirsiniz...

05.03.2020-11:50 - (Son Güncelleme: 05.03.2020-11:51) Kadınlar Günü Ne Zaman? Dünya Kadınlar Günü 2020 Tarihi Ve Mesajları

Dünya Kadınlar Gününe az kaldı. Dünya Kadınlar Günü Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gündür.

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ 2020 NE ZAMAN?

Dünya Kadınlar Günü her yıl 8 Mart'ta kutlanıyor. Dünya Kadınlar Günü bu yıl pazar gününe denk geliyor.

KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI

 “Dünyayı her zaman daha iyisi için değiştirip, güzel günler yarattınız. Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.”

“Kadınlar dünyayı daha iyi bir yer yapar. Sen benim biriciğim, sen de benim dünyamı daha iyi bir yer yaptın. Kadınlar Günün kutlu olsun aşkım!”

 “Benim için bir abladan fazla oldun. Hayatımı değiştiren, yaşamıma yön veren kadın oldun. Hayatta her şey gönlünce olsun. Dünya Kadınlar Günün Kutlu Olsun.”

“Beni doğurduğun ve her zaman beni cesaretlendirerek ilham verdiğin için teşekkür ederim canım annem. Kadınlar Günün kutlu olsun!”

“Her başarısız olduğum zaman bana güç veren, arkamda duran eşsiz kadın. Dünya Kadınlar Günün Kutlu Olsun.”

“Kadınlar, umudun, yaşamın ve özgürlüğün özüdür. Bu Dünya Kadınlar Gününde umarım ki dünya daha eşit ve adil bir yer haline gelir.”

“Hiçbir duygu, hiçbir anı bir kadın olmadan tamamlanamaz. Hayatı yaşanabilir kılan, dünyanın en güzel insanları kadınların günü kutlu olsun.”

“Hayat karanlık ise hayatın yaşam dolu yegâne ışığı sensin. Dünya Kadınlar Günün Kutlu Olsun.”

 “Benim dünyam seninle güzel ve hayatımın geri kalan her anında seni seveceğim. Dünya Kadınlar Günün Kutlu Olsun sevgilim.”

“Bu özel günde hayatı kutla. Eğlen, kalbinin söylediklerinin peşinden git. Çünkü bugün ve her gün senin ve kadınların günü. Dünya Kadınlar Günün Kutlu Olsun.”

“Her kadın bir çiçektir. Bu özel günlerinde onlara bir çiçek hediye edelim. Kadınlar gününüz kutlu olsun.”

"Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum."

"8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum."

"Acıyla yoğrulan, sabırla bilenen kadınlarımızın dünya kadınlar günü kutlu olsun."

"Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum."

"Her anımda yanımda olan canım arkadaşım 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun."

"Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutluyorum."

"Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal