15 Temmuz 2022 Cuma İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün İETT Marmaray metrobüs bedava mı?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün resmi tatil olmasından dolayı bugün İstanbul’da toplu taşımaların ücretsiz olup olmayacağı sorusu merak ediliyor. Peki 15 Temmuz 2022 Cuma İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün İETT Marmaray metrobüs bedava mı? İşte konu hakkında son gelişmeler...

15.07.2022-11:19 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-11:19)

15Kurban Bayramı boyunca İstanbul halkına ücretsiz olarak hizmet veren toplu taşıma araçlarının 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde de bedava olup olmayacağı sorusu vatandaşların gündeminin zirvesinde yer alıyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün resmi tatil olmasından dolayı bugün İstanbul’da toplu taşımaların ücretsiz olup olmayacağı sorusu merak ediliyor. Peki 15 Temmuz 2022 Cuma İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün İETT Marmaray metrobüs bedava mı?

15 Temmuz 2022 Cuma İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz mi? 

Geçtiğimiz seneki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde İstanbul’da toplu taşıma araçları vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet vermişti. Bu sene ise vatandaşlar ‘’ 15 Temmuz 2022 Cuma İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün İETT Marmaray metrobüs bedava mı?’’ sorularının yanıtlarını merak ediyor. 

15 Temmuz toplu taşıma

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Marmaray, Metro, İETT, Tramvay, Vapur ve Şehir Hatları gibi toplu taşıma araçları ücretsiz olarak hizmet verecek. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, ‘’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde İstanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçları ücretsiz olacaktır. Tüm vatandaşlarımıza iyi yolculuklar dileriz. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin resmi plakalı otobüsleri ve raylı sistem araçları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde vatandaşları ücretsiz taşıyacak." ifadeleri yer aldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal